Isäksi tullut Kristian Meurman: Pelkäsimme synnynnäistä sydänvikaa

Idolsista tutuksi tullut laulaja Kristian Meurman sai vaimonsa kanssa esikoisensa sunnuntaina 13.3.2011. Pikkuprinsessan syliin saaminen ensimmäistä kertaa oli tuoreelle isälle herkkä hetki.

– Sain hänet syliin suoraan ihokontaktiin. Sillä hetkellä tuntui, ettei maailmassa ole mitään vikaa tai virhettä, Kristian tunnelmoi.

Hän kertoo vaimonsa Mikaelan synnyttäneen ilman kivunlievitystä.

– Täytyy nostaa hänelle hattua. Itsellä oli kyllä avuton olo, kun toisella oli kivuliaat supistukset, eikä voinut tehdä mitään. Jälkeenpäin hän kyllä sanoi, että jos tulee toinen kerta, niin ehkä sitä kivunlievitystä voisi ottaa.

Pariskunta tiesi lapsen sukupuolen jo etukäteen. He kävivät 4D-ultrassa aivan toisesta syystä, jolloin sukupuoli tuli selvitettyä samalla.

– Oma isoveljeni kuoli muutaman päivän ikäisenä synnynnäiseen sydänvikaan, ja kun emme tienneet, onko se periytyvää, kävimme tutkimuksissa. Samalla lääkäri kysyi, haluammeko tietää sukupuolen. Oli se hyvä tietää, niin osasi suhtautua asiaan jo etukäteen.

Kristian korostaa olevansa erittäin onnellinen saatuaan tyttövauvan.

– Miehet toivovat aina poikaa, mutta minä olen äärimmäisen iloinen prinsessasta. Hän on isin tyttö, sehän on maailman parasta, hän kehaisee.

Uusi perheenjäsen on isänsä mukaan hyvin kiltti, eikä turhia kiukuttele. Vielä hän ei osaa sanoa, kumman vanhemman näköä tytössä on, mutta jotakin tuttua jo on havaittavissa.

– Onneksi hän on perinyt äitinsä nenän. Vanhempani ovat taas sanoneet, että hänellä on ihan samanlaiset ilmeet kuin minulla lapsena.

Seuraavaksi Kristian aikoo levyttää singlen Pienet ihmeet, jonka hän teki kuultuaan vaimon raskaudesta.

– Sanoitin sen kesällä landella, kun vaimo soitti ja kertoi, että raskaustesti näyttää positiivista. Se on pieni elämän ylistys.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat