IS: Olli Lindholm avautuu suhteestaan nuoreen Eveliinaan: "Rinnallani on nainen, jonka tukeen voin luottaa"

Vuonna 2016 muusikko Olli Lindholmin elämässä myrskysi niin uran kuin yksityiselämänkin puolella. 

Yö-yhtyeen nokkamies Olli Lindholm joutui myrskyn silmään joulukuussa 2016, kun hän erotti bändissään pitkään soittaneet muusikot.

Jay Lewis ja Daffy Terävä olivat kumpikin vaikuttaneet Yössä pitkälle toistakymmentä vuotta, mutta se tie katkesti kuin seinään yksin Lindholmin päätöksestä. Kaksikko ei kuitenkaan jäänyt tuleen makaamaan vaan perusti yhdessä uuden yhtyeen, joka kantaa nimeä Jay Lewis Gang. 

Potkut saaneet muusikot:"Yö ei ollut demokraattinen kokoonpano" 7:17

Lindholmille puhalsivat muutosten tuulet myös yksityiselämän puolella. Lindholm haki maaliskuussa eroa vaimostaan yli 24 vuoden liiton jälkeen. Pian erouutisen jälkeen kävi ilmi, että 52-vuotias Lindholm on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan, 35-vuotiaan Eveliinan. 

Lindholm puhuu Eveliinasta kauniisti Ilta-Sanomien haastattelussa. 

– En ole koskaan aiemmin tavannut Eveliinan kaltaista ihmistä, hän on tosi erilainen monin tavoin, mutta nimenomaan positiivisessa mielessä. Jos jotain, Eveliina on kova kannustamaan minua.

– Arvostan tosi paljon sitä, että Eveliina aidosti välittää asioistani. Hän on kiinnostunut esimerkiksi jaksamisestani, mutta myös Yön asioista. Minulle on tärkeää tietää, että rinnallani on nainen, jonka tukeen voin hetkellä kuin hetkellä luottaa. Tästä on hyvä ponnistaa eteenpäin.

Nuoren parin yhteisiin harrastuksiin kuuluu muun muassa kuntosaliharjoittelu. 

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

    Uusimmat