IS: Nykäsestä kertova kohudokumentti esitetään leikkaamattomana vuosien kiistelyn jälkeen: "Menkööt ulos vaan!"

Ex-mäkikotka Matti Nykäsestä valmisteltua dokumenttia on työstetty jo kahdeksan vuoden ajan. Vielä vuosi sitten Nykänen kielsi jyrkästi dokumentin esittämisen. 

Nyt kuitenkin myös Matti Nykänen on antanut suostumuksensa dokumentin esittämiselle, uutisoi Ilta-Sanomat. 

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Nykänen ei halunnut, että dokumentissa esitettäisiin haastatteluja, jotka hän on antanut humalassa. 

Dokumentin ohjannut Kim Finn sen sijaan linjasi, ettei elokuvasta saa leikellä pois mitään olennaista. 

Kiista on saatu sovittua, sillä Yle esittää dokumentin leikkaamatoman version ensi maanantaina. 

– En ole nähnyt elokuvan lopullista versiota, vain joitakin pätkiä siitä. Mutta ihan sama mitä siinä on, menkööt ulos vaan! Ei kai tässä meikäläisellä enää mitään peiteltävää ole, Nykänen toteaa Ilta-Sanomien haastattelussa. 

Nykänen vahvistaa, että riidat ovat selvitetty, mutta toteaa prosessin olevan vielä kesken, sillä hän haluaa korvauksia dokumentin tekemisestä. 

– Siitä pitää jatkaa vielä neuvotteluja, sillä kyllä mullekin kuuluu jotain!

Dokumenttielokuva Matti Nykänen – omin sanoin kertoo Nykäsen uskomattomasta noususta urheilumaailman huipulle sekä elämästä ja sen vaikeuksista uran jälkeen.

Nykänen nousi viime viikolla otsikoihin toimittaja Kai Merilän  Luottotoimittaja-teoksen julkaisun yhteydessä. 

Nykänen esiintyi huomattavassa humalatilassa Suomipopin suorassa radiolähetyksessä ja lähetys jouduttiin katkaisemaan kesken.

Hän ehti paljastaa lähetyksessä viettäneensä edellisen yön putkassa ja nauttineensa runsaasti alkoholia ennen lähetyksen alkua. 

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

    Uusimmat