Mainos

IS: Laskusiltaa Viking XPRS -laivaan asentanut mies putosi ja kuoli - suurturman vaara

Kulkusiltaa Tallinnan satamassa Viking Linen XPRS-alukseen asettanut työmies putosi ja kuoli eilisiltana, kertoo Ilta-Sanomat. Turma sattui juuri ennen kun matkustajien piti poistua laivasta.

Viking Line vahvisti onnettomuuden tänään lehdelle. Lehden mukaan yli 60-vuotias sataman työntekijä oli turmahetkellä hieman ennen iltayhtätoista asettamassa laivan kulkusiltaa paikoilleen matkustajien maihin pääsyä varten.

Matkustaja kertoi IS:lle huojentuneena, että laivan henkilökunta esti heitä pääsemästä laskusillalle vievälle ovelle. Jos kymmenet ihmiset olisivat astuneet laskusillalle, jota ei oltu asennettu kunnolla paikoilleen, olisi isompi onnettomuus ollut lähellä.

– Näimme, että sataman työntekijät nostivat miehen ylös. Hän oli ilmeisesti pudonnut mereen. En nähnyt itse putoamista, mutta näin, että pudonnut mies sai nopeasti apua. Paikalle tulivat myös muutaman minuutin kuluttua ambulanssi ja poliisi, mutta ilmeisesti mies oli pudonnut niin korkealta, että hän kuoli, vaikka häntä yritettiin elvyttää heti noston jälkeen, silminnäkijä kertoi Ilta-Sanomille.

Matkustajat ohjattiin maihin lopulta autoporttien kautta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.