IS: Ivana Helsingin ja Ivana Trumpin raju riita ohi

Maailmankuulu seurapiirirouva joutui nöyrtymään suomalaisen vaatemerkin kanssa ja antamaan suomalaisten edelleen käyttää Ivana-nimeä mallistossaan. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat.

Paola Suhosen luotsaaman Ivana Helsingin ja kiinteistömoguli Donald Trumpin ex-rouvan viime syyskuussa virinnyt riita on saanut loppupisteen.

Ilta-Sanomien mukaan suomalaisyhtiö ja Ivana Trump ovar päässeet lakimiesten välityksellä sopimukseen, joka on kumpaakin osapuolta tyydyttävä. Paola Suhosen Pirjo-siskon mukaan riidassa hyötyivät enemmän asiaa selvitelleet lakimiehet.

– Olemme nyt sopineet, ettemme kirjoita enää IvanaHelsinki-merkkiä yhteen, vaan laitamme Ivanan ja Helsingin väliin välilyönnin, Suhonen kertoo lehdelle.

Paola Suhonen pääsee näin esittelemään uuden mallistonsa New Yorkin muotimessuilla helmikuussa. Kohuriita on antanut näkyvyyttä merkille ja uutta mallistoa odotetaankin innolla Yhdysvalloissa.

– Täytyy myöntää oikeuskäsittelyn herättäneen sen verran huomiota, että myynti lähti erinomaisesti käyntiin ja jakelukanavia on tullut lisää, Suhonen paljastaa.

Erikoinen riita sai alkunsa viime syksynä New Yorkin muotimessujen aikaan, kun Ivana Trump väitti suomalaisen tavaramerkin pilanneen Trumpin tavaramerkin. Ivana Trump toimitti haasteen suomalaisille samana päivänä, kun IvanaHelsinki piti muotinäytöksen. Suomalaiset eivät kuitenkaan suostuneet vaatimuksiin, vaan kertoivat vastineessaan IvanaHelsinki-nimeä käytetyn jo vuodesta 1988. Ivana Trump rekisteröi taas koruja ja asusteita kattavan Ivana-merkin neljä vuotta myöhemmin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat