Mainos

IS: Hjallis Harkimo jättänyt yhdistyshakemuksen – mukana Tuomas Enbusken naisystävä

9:28

Kokoomuksen tänään jättänyt kansanedustaja Harry "Hjallis" Harkimo on perustamassa uutta yhdistystä, kertoo Ilta-Sanomat.

Harkimo kertoi tänään tiedotustilaisuudessaan eduskunnassa jättäneensä eropaperin. Syyksi hän kertoi pettyneensä puolueen päätöksentekoon. Katso tilaisuus videolta!

Harkimo ei suostunut tilaisuudessa kertomaan tulevaisuudensuunnitelmiaan millään tavalla.

Yhdistyshakemus jätetty eilen

Ilta-Sanomien Patentti- ja rekisterihallitukselta saamien tietojen mukaan Harkimo on jättänyt yhdistyksen perustamishakemuksen eilen. Yhdistyksen nimenä on Liike Nyt ry.

Patentti- ja rekisterihallituksen sivuilla näkyy Liike Nyt ry -niminen yhdistys, ja sen tilana lukee "odottaa käsittelyynottoa". Hakemus on päivätty eilen.

Mukana Tuomas Enbusken naisystävä

Helsingin Sanomat uutisoi eilen, että Harkimo olisi puuhaamassa uutta poliittista liikettä yhdessä SDP:n entisen puoluesihteeri Mikael Jungnerin kanssa.

Lehti kertoi myös, että siinä olisi mukana juontaja-kolumnisti Tuomas Enbuske. Hän ei halunnut kommentoida asiaa HS:lle.

Enbuske tviittasi illalla, ettei ole ajatelut koskaan liittyä mihinkään puolueeseen.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan yhdistyksen yhteyshenkilöksi on merkitty Enbusken naisystävä Sarian Antila. Lehti ei tavoittanut Antilaa kommentoimaan asiaa.

Hjallis Harkimo on tänään illalla MTV3-kanavalla Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelman vieraana kello 21 alkaen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.