Mainos

Instagramissa voi nyt puhua videopuheluja

Suositussa sosiaalisen median palvelussa Instagramissa voi nyt puhua videopuheuja. Toukokuun alussa Instagram kertoi aloittaneensa videopuhelujen testaamisen ja nyt ominaisuus on julkaistu maailmanlaajuisesti.

Instagramin Direct-osion kautta voi tuttavan kanssa aloittaa videopuhelun. Sen kautta voi jutella kahden kesken tai ryhmässä, jonka koko saa maksimissaan olla neljä henkilöä. Esimerkiksi Snapchatissa ryhmävideopuheluja voi harrastaa jopa 16 käyttäjän voimin.

Videopuhelut voi halutessaan pienentää, jolloin Instagramin selausta voi jatkaa normaalisti. Jos esimerkiksi ystävä vinkkaa mielenkiintoisen käyttäjän, voi sitä käydä tarkastelemassa sulkematta videopuhelua. Instagram toimii siis normaalisti, vaikka videopuhelua kävisikin ystävien kanssa.

Instagramin Explore-osiota on myös uudistettu. For you -osiossa on aiempaa enemmän käyttäjälle räätälöityä sisältöä, ja mikäli jonkun käyttäjän sisältö ei miellytä, voi käyttäjän piilottaa. Instagramin sisäinen kamera on saanut uusia efektejä.

Uudet Instagramin ominaisuudet ovat nyt saatavilla niin Androidilla kuin iOS:lla. Instagram julkaisi hiljattain uuden IGTV-palvelun.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja