Instagram täyttyi siperialaisten häikäisevistä rantakuvista – sitten energiayhtiö paljasti karmaisevan totuuden lammesta

Venäläinen energiayhtiö päätyi julkaisemaan harvinaisen varoituksen sosiaalisen median palvelu Instagramissa, jotta paikalliset eivät uisi häikäisevän kauniissa myrkkylammessa. Asiasta uutisoi muun muassa the Guardian. 

Upea turkoosinvärinen vesi ja täydellinen paikka häikäiseville Instagram-kuville? Siperian Malediiveiksikin nimitetty lampi on todellisuudessa jotain muuta.

Venäläinen energiayhtiö joutui turvautumaan poikkeuksellisiin keinoihin, jotta paikalliset pysyisivät poissa myrkyllisen lammen luota. 

Instagramissa julkaistun varoituksen mukaan lampi on myrkyllisen tuhkan ja veden sekaisen jätteen kaatoalue ja se sisältää metallioksideita ja haitallisia kemikaaleja.

Turkoosista lammesta on ehtinyt tulla alueella erittäin suosittu kuvauspaikka, jossa on otettu hyvin tavanomaiselta näyttäviä lomakuvia bikineineen ja uimarenkaineen, sekä hääkuva.

Energiayhtiö varoitti myös, että mutaisen pohjan vuoksi lammesta voi olla vaikeaa päästä pois, mikäli sinne on kerran päättänyt mennä.

Guardianin mukaan varoitukset ovat valitettavasti vain lisänneet lammen suosiota. Sille on jopa tehty instagramiin oma fanisivusto Novosibirsk Maldives.  

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja