Inspiraatiota kesähäihin: Kauneimmissa hääkuvissa on hurmaavaa vintage-henkeä

Vuoden 2014 hääkuva on tulvillaan kartanoromantiikkaa, herkullisia värejä ja luonnollisuutta.

Hääkuvat ovat kaunis ja pysyvä muisto yhdestä elämän tärkeimmistä päivistä, joten niihin kannattaa panostaa. Trendikkäimmissä hääkuvissa nähdään nyt romanttista vintage-henkeä ja nostalgiaa. Valoisuus ja pehmeys ovat nousseet tärkeiksi elementeiksi kuvien suunnittelussa ja sommittelussa.

Inpspiraatiota omiin hääkuviin kannattaa napata tuoreiden hääparien otoksista.Vuoden 2014 hääkuvaksi valittiin tamperelaisten Pauliina Rytkösen ja Matti Lamminperän kaunis miljööhääkuva, joka on tulvillaan kartanoromantiikkaa. Valokuvaaja Irina Kolomijets oli valmistellut hääkuvauksen huolellisesti, ja juhlatalo Knuutilan kartanon sisämiljöö tuki erinomaisesti parin toiveita pastellisävyisistä vintagehenkisistä kuvista.

- Onni, ilo ja suuri rakkaus ovat niitä asioita, joiden haluan kuvistani välittyvän, Irina Kolomijets kertoo.

Vuoden kauneimmat hääkuvat

Vuoden hääkuva -kilpailu oli tänä vuonna jaettu neljään sarjaan; miljööhääkuva, studiohääkuva, dokumentaarinen hääkuva ja vuoden morsian -kuva. Sarjojen voittajien joukosta valittiin kokonaiskilpailun voittaja. Vuoden Hääkuva 2014 -kilpailuun osallistui ennätykselliset 451 hääkuvaa. Tutustu alla kunniamaininnan saaneisiin kuviin!

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat