Ilves-taituri ravisutti historiankirjoja – Karri Kivi paljastaa, mitä tapahtui huonojen pelien jälkeen: "Ensimmäisenä"

4:15
Eemeli Suomi näyttää esimerkkiä muille – katso ja kuuntele videolta miehen omat kommentit ja Lasse Kukkosen sekä Karri Kiven analyysit Ilves-kapteenista.

Jääkiekkohyökkääjä Eemeli Suomesta tuli 22-vuotiaana vuonna 2018 Ilveksen historian nuorin kapteeni, ja hän on pysynyt tehtävässä sen jälkeen koko ajan. C Moren asiantuntija ja Ilveksen entinen päävalmentaja Karri Kivi avaa yksityiskohtaisesti, mihin kovia tehojakin takoneen taiturin suuruus perustuu.

C Moren lähetyksessä avattiin, että Suomen kahden viimeisimmän SM-liigakauden pistekeskiarvo on parempi kuin kellään muulla. Suomi kertoi itse, millainen johtaja ja pelaaja hän on, ja C Moren asiantuntijat Lasse Kukkonen sekä Karri Kivi jakoivat teräviä huomioita perään.

Kivellä oli kattava analyysi siitä, millaisiin tekoihin ja ominaisuuksiin Suomen loisto pohjaa. Hän kertoi myös, mitä Suomi teki vaisujen pelien jälkeen ensimmäisenä.

Kivi katsoo, että Suomen luonne näkyy jäällä heti aloitusympyrässä.

– Hän on kuin rautakanki, kun hän on valmiina taisteluun ja silmät ovat esillä. Jääkiekko on hänen elämänsä. 

Kiven analyysien lisäksi Lasse Kukkonen kertoo ylälaidan videolla, millaista on pelata Eemeli Suomea vastaan. Entä mitä Suomi itse sanoo itsestään?

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja