Ilves-puolustajan ottelu päättyi tunteita kuohuttaneeseen taklaukseen – Tappara-hyökkääjältä selkeä näkemys niitistään

Tapparan ja Ilveksen välinen ottelu oli kiihkeä, jossa todistettiin useita, värikkäitä tapahtumia. Eniten kuohuntaa aiheuttanut tilanne nähtiin kolmannessa erässä. 

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa taklauksesta.

Ilveksen puolustaja Oskari Laaksonen harhautteli oman maalinsa takana ja syötti sen jälkeen vierelleen joukkuetoverille. 

Tilanteeseen tullu Tapparan Antti Erkinjuntti taklasi kovaa Laaksosta ja taklauksen seurauksen Laaksonen lensi jään pintaan. 

Antti Erkinjuntti, taklasit kovaa Ilveksen Oskari Laaksosta, miten näit tilanteen?

– Niin kuin sanoit, kovaa ja puhtaasti. Toivottavasti ei käynyt mitään sen ihmeempää. Yritin vain taklata kovaa ja se nyt meni noin, Erkinjuntti totesi MTV Sportille ja jatkoi:

– Käytännössä se oli meidän joukkueelle ehkä hyvä. Saimme ylivoiman ja maalin ja sitä kautta ehkä voiton meille. Joskus noita tulee, itselle kyllä harvemmin, mutta nyt tuli.

Taklauksen jälkeen Ilveksen Jarkko Parikka tuli Erkinjuntin kimppuun ja alkoi kurmuttaa Tappara-hyökkääjää.

Parikka pudotti hanskansa, mutta Erkinjuntti ei sitä tehnyt. Parikka saikin tilanteesta 2+10 -jäähyn, kun taas Erkinjuntti säästyi jäähyiltä.

– Saimme ylivoiman siitä tilanteesta. Ehkä siihen olisi voinut vastatakin, mutta saimme ylivoiman ja maalin, Erkinjuntti totesi tilanteesta.

Voitto oli tärkeä Tapparalle

Itse ottelun Tappara voitti 4-2-lukemin. Voittonsa ansiosta Tappara nousi sarjassa seitsemänneksi.

Erkinjuntti oli tyytyväinen siitä, että tamperelaisseura paransi peliään ottelun aikana ja siitä, että joukkueen pelaaminen on parantunut.

– Pelihän on parantunut huomattavasti. Olemme koittaneet laittaa peliä aktiivisemmaksi, karvata vähän kovempaa ja se on tuottanut meille tulosta, Erkinjuntti mietti

 

Lue myös:

    Uusimmat