Ilouutisia! Salkkarit-kaunotar odottaa esikoistaan

Salatuissa elämissä poliisi Linda Eerikäistä näyttelevä Monika Lindeman odottaa esikoistaan. Tähti kertoi ilouutisesta Instagramissa. 

Salkkareissa pian kolmen vuoden ajan näytellyt Monika Lindeman on raskaana. Tähti kertoi uutisesta Instagram-kuvalla, jossa on hänen ja hänen aviomiehensä Darrenin kenkien lisäksi pienet sandaalit. Kenkien yllä on kaikkien kolmen syntymävuodet. 

Kuvatekstissä Lindeman kirjoittaa odottavansa jo innolla pienokaisen syntymistä. 

Lindeman avioitui englantilaisen Darren-miehensä kanssa vajaa vuosi sitten heinäkuussa 2016. Pariskunta asuu tällä hetkellä Helsingissä. 

Heinäkuussa 2017 koittaa avioparin ensimmäinen vuosipäivä vihkimisen jälkeen. Lindeman muistelee lämmöllä vuoden takaisia hääjuhliaan.

– Meillä oli todella upeat viikon mittaiset hääbileet vuosi sitten. Kun ensimmäinen vuosipäivä koittaa, voimme muistella kaikkea sitä. Hääviikko oli ehkä parasta aikaa elämässäni, Lindeman muistelee.

MTV tiedusteli pariskunnan mahdollisesta perheenlisäyksestä jo ennen juhannusta, mutta silloin Lindeman ei vielä myöntänyt mitään. 

– Suunnitelmiahan aina on, mutta katsotaan nyt, miten se tähän kaiken työhässäkän oheen sopisi, Lindeman totesi tuolloin. 

Salatut elämät on kesätauolla ja palaa ruutuun uusin jaksoin syksyllä. Sillä välin voit nauttia Pihlajakadun tuhmat tädit 2 -kaudesta MTV Katsomossa!

Lue myös:

    Uusimmat