Ilmeet kertovat kaiken – tieto Kimi Räikkösen historiallisesta saavutuksesta löi F1-kuskit ällikällä

Renault’n F1-kuskit Daniel Ricciardo ja Esteban Ocon ovat osallistuneet tallin sosiaalisessa mediassa julkaisemaan ennakkoon ennen Turkin kisaviikonloppua.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Turkin GP suorana 13.-15.11.
Pe: harjoitukset klo 9.55 ja 13.55.
La: harjoitukset klo 10.55, aika-ajot klo 13.55, ennakkotunnelmat klo 13.00
Su: Turkin GP klo 12.05, ennakkotunnelmat klo 11.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Pätkän aluksi miehiltä kysyttiin Turkin ruokakulttuuriin kuten kebabiin liittyviä kysymyksiä. Lopussa päästiin kuitenkin myös arvuuttelemaan Turkin GP:n historiaa koskettavia aiheita.

Kumpikaan kuski ei ole ajanut Turkin GP:ssä. Se poistui F1-kalenterista vuonna 2011, ja Ricciardo tuli mukaan sarjaan vasta kesken tuon sesongin siinä vaiheessa, kun Istanbulin radalla oli jo ehditty ajaa.

Ricciardo onnistui silti arvaamaan väärin, kun kysyttiin häneltä kysyttiin, milloin Turkin GP on ajettu viimeksi. Australialainen vastasi 2012 ja tajusi nopeasti olleensa jo itse tuolloin mukana F1:ssä.

Kun piti tietää, kuka voitti ensimmäisen Turkin GP:n kaudella 2005, alkoi melkoinen arvuuttelu. Ilmoille heitettiin esimerkiksi Felipe Massan, Michael Schumacherin, Jenson Buttonin, Lewis Hamiltonin ja leikillä jopa Alain Prostin nimi.

Lopuksi kuskeille selvisi, että kauden 2005 Turkin GP:n voitti Kimi Räikkönen. Sekä Ricciardo että Ocon olivat selvästi yllättyneitä.

– Olet todella ajanut pitkään, Kimi, sai Ricciardo sanottua.

Katso video alta. Räikköstä käsittelevä kohta reilun kahden minuutin jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat