Ilmat viilenevät - kohtele ihoasi oikein

Ilmojen viiletessä iho ja hiukset ovat koetuksella. Kylmä ulkoilma, kuiva sisäilma, lämpötilavaihtelut, päähineet sekä liian kuuma pesuvesi vaurioittavat ja kuivattavat ihoa ja hiuksia.

Kokosimme yhteen kauneutta ja hyvää oloa kylmään ilmaan.

NIVEA Creme

Tehokosteuttavat ainesosat –Eucerit, glyseriini ja pantenoli – tekevät klassikkovoiteesta edelleen toimivan kosteuttajan. Käytä kosteuttamaan karheita kantapäitä, kuivia käsiä tai nuhan rasittamia nenänpieliä. 75 ml rasia maksaa noin 2,15 euroa.

NIVEA Gentle Cleansing Cream

Mieto ja pehmeä puhdistusvoide erittäin kuivalle ja herkälle iholle. Sisältää manteli- ja kehäkukkaöljyä. Kosteutta sisältävät mikrohelmet liukenevat ihon pinnalle. Puhdistusvoide (150 ml) maksaa noin 5,90 euroa.

NIVEA Silk Comfort -päivävoide

Ravitseva päivävoide kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Kasvovoiteen aktiiviainesosat ovat babassuöljy, silkkiproteiinit ja E-vitamiini. Voide (50 ml) maksaa noin 9,80 euroa.

NIVEA Stay Real -meikkivoide

Kosteuttava ja ihon väriä tasoittava meikkivoide tekee ihosta silkkisen pehmeän. Sisältää ihon omaan väriin mukautuvia väripigmenttejä, joten meikki näyttää luonnolliselta. Meikkivoide (30 ml) maksaa noin 14,40 euroa.

NIVEA Intense Repair -hoitonaamio hiuksille

Täyteläinen emulsio ravitsee vaurioitunutta hiusta tehokkaasti ja auttaa sitä saamaan takaisin elinvoimaisuutensa ja kiiltonsa. Kohdistetut hoitavat aineet, kuten silkkiproteiini, valkoisen liljan uute ja bambu-uute, elvyttävät hiusta syvätehoisesti latistamatta niitä. Naamion (300 ml) hinta on noin 6 euroa.

NIVEA SOS Hand Cream

Käsivoide hoitaa jopa rikkimennyttä ja rohtunutta ihoa. Tiivistetty koostumus on erittäin riittoisa. 50 ml tuubin hinta on noin 3,95 euroa.

NIVEA SOS Relief Lotion

Ohut ja geelimäinen koostumus imeytyy nopeasti ja kosteuttaa 24 tuntia erittäin kuivaa ihoa. Tehoaineina lipidit, kehäkukkaöljy ja pantenoli. 200 ml maksaa noin 4,85 euroa.

NIVEA Natural Oil -suihkuöljy

55 prosenttia luonnollisia öljyjä sisältävä suihkuöljy sopii kuivaihoisille päivittäiseen käyttöön. Pehmeästi vaahtoava öljy hellii mieltä ja vartaloa. 200 ml maksaa noin 4,30 euroa.

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat