IL: Mervi Tapolan uusin kihlaus kesti vain 20 päivää

Mäkikotka Matti Nykäsen entinen aviovaimo, Tapola-suvun makkaraperijätär Mervi Tapola on taas vapailla markkinoilla. Asiasta uutisoi Iltalehti.

Mervin uusin kihlaus ei kestänyt kuin vajaat kolme viikkoa, 20 päivää. Mervin kihlaus karahti kiville tuoreen sulhon taustojen vuoksi, jotka olivat kaikkea muuta kuin puhtoiset.

Mervi kertoo miehen juttujen olleen aluksi "ihanaa lepertelyä" ja suhteen ihanaa huumaa. Huuma meni kuitenkin äkkiä ohitse ja miehen todellinen luonne alkoi paljastua. Selvisi, että kihlattu on edelleen naimisissa ja hänellä on useita tuomioita käräjiltä.

– Sain tekstiviestin vielä keskiviikkona häneltä, että Mika ei saa avioeroa ja hän lupasi kertoa minulle koko totuuden. En halua olla missään tekemisissä hänen enää hänen kanssaan. Lehdistä olen lukenut, että Mikalla on rikostaustaakin, en tiedä, Mervi kertoo lehden haastattelussa.

Myös suku alkoi painostaa rikasta makkaraperijätärtä eroamaan epäilyttävästä sulhosta. Mika-nimisen sulhon todellinen luonne alkoi paljastua ja mies halusi Mervin mukaan vain rahaa ja julkisuutta.

Lähde: Iltalehti

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat