IL: Kaksi suomalaisnäyttelijää pois Mannerheim-elokuvasta

Rahoitusvaikeuksien kanssa painineen Mannerheim-elokuvan ongelmat eivät ota loppuakseen. Iltalehden mukaan elokuvasta on jäänyt pois kaksi suomalaisnäyttelijää.

Iltalehden mukaan elokuvan kuvauksia ei voida aloittaa, koska tekijöiltä puuttuu rahaa. Elokuvan tuottaja Markus Selinin mukaan kyse on kassaongelmista. Myös kaksi elokuvan suomalaisnäyttelijää on irtisanoutunut projektista. Iltalehden mukaan toinen näyttelijöistä on Sara Paavolainen. Selin myöntää Paavolaisen poisjäännin, mutta muita nimiä hän ei paljasta.

– Kyse oli aikatauluongelmista. Minulta kysyttiin aikataulujani useaan otteeseen ja kun kaiken piti olla selvää, minulle ilmoitettiinkin, että kuvauspäiväni ovat päällekkäin muiden töideni kanssa. En voinut kuin kieltäytyä roolista, Paavolainen kertoo Iltalehdessä.

Paavolainen sanoo, että olo on hieman hölmistynyt ja pettynyt.

– Tämä on kuitenkin ollut kahden vuoden projekti. Olin jo ehtinyt perehtyä Mannerheimin elämään, omaan rooliini ja laihduttaakin sitä varten, näyttelijä lisää Iltalehdessä.

Mannerheim-elokuva on Suomen elokuvahistorian kallein. Pitkään suunnitellun elokuvan kokonaisbudjetti on yli 12 miljoonaa euroa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat