Mainos

IL: Hervannan taposta uusi vihje

Tampereen Hervannassa syyskuun alussa tapahtuneesta surmasta on tihkunut uusi vihje. Nyt poliisi etsii tummiin pukeutunutta miestä, kertoo Iltalehti.

Tiedepuiston Nokian yksikössä työskennelleen naisen Hervannassa tappanut on edelleen vapaana. Poliisi sai vihjeen tummiin pukeutuneesta miehestä, joka nähtiin tappoa edeltävänä perjantaina käyttäytyvän epäilyttävästi alueella, josta ruumis löydettiin.

– Eräs silminnäkijä epäili että tummiin pukeutunut mies seurasi sivullista ja oli pälyillyt ympärilleen epäilyttävästi tappoa edeltävänä perjantaina. Erikoisesti käyttäytyvistä henkilöistä tekopäivänä ja aikaisempina päivinä kaivataan silminnäkijöiden vihjeitä, tutkinnanjohtaja Pasi Nieminen sanoo.

Poliisi on kaivannut taposta jatkuvasti lisää silminnäkijähavaintoja ja vihjeitä. Poliisi kaipaa lisää vihjeitä esimerkiksi murha-alueella epäilyttävästi käyttäytyneistä henkilöistä.

Poliisi haluaa edelleen vihjeitä myös valkoiseen paitaan ja tummiin housuihin pukeutuneesta juoksevasta miehestä, joka nähtiin tappoiltana tapahtumapaikalla.

Tiedepuiston Nokian yksikössä työskennellyt 42-vuotias nainen surmattiin 5.9, kun hän oli palaamassa ruokatunnilta töihin kevyen liikenteen väylää pitkin. Useat alueella liikkuneet kuulivat uhrin avunhuudot, mutta kun apu ehti paikalle, mitään ei ollut enää tehtävissä naisen pelastamiseksi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.