Iivo Niskaselta raivonpurkaus! Pirullinen tappio Rukalla

Sauvojaan paiskonut Iivo Niskanen luuli jo voittavansa Rukalla – "En kuullut väliaikoja, että oli noin tiukkaa" 1:51
Sauvojaan paiskonut Iivo Niskanen luuli jo voittavansa Rukalla – "En kuullut väliaikoja, että oli noin tiukkaa."

Iivo Niskanen oli toinen maastohiihdon maailmancupin 10 kilometrin perinteisten kisassa Rukalla lauantaina.

Pääkuvan videolla Iivo Niskasen kommentit huipputiukan voittotaiston tappiosta.

Suomalaistähti kävi valtaisan taistelun voitosta Norjan Martin Löwström Nyengetiä vastaan. Lopulta se kääntyi Nyengetin eduksi 2,9 sekunnin turvin. Tämä oli kova pala Niskaselle, joka paiskoi sauvojaan raivoissaan maahan Nyengetin maaliintulon jälkeen.

Ykkösija on Nyengetille uran toinen.

Palkintokolmikon täydensi Norjan Erik Valnes (+9,7 sekuntia), joka voitti perinteisen sprintin perjantaina

Muista suomalaisista 30:n kärjessä olivat Ristomatti Hakola (17:s), Markus Vuorela (19:s), Perttu Hyvärinen (21:s), Lauri Vuorinen (25:s), Miro Karppanen (26:s) ja Juuso Haarala (28:s).

Rukalla hiihdetään vielä 20 kilometrin yhteislähtökisat vapaalla sunnuntaina.

Alla aiemmin lauantaina hiihdetyn naisten 10 kilometrin kisan suomalaiskommentteja. Kerttu Niskanen oli seitsemäs ja Krista Pärmäkoski jaetulla 12. sijalla.

Kerttu Niskanen kuuli Jari Isometsä sanat kesken kisan – "En ehtinyt huutaa takaisin" 1:09
Kerttu Niskanen kuuli Jari Isometsä sanat kesken kisan – "En ehtinyt huutaa takaisin."

Krista Pärmäkoski pettyi lopputulokseen Rukan kympillä: "Oli laiskaa tekemistä paikoittain – ei panikoida vielä" 1:05
Krista Pärmäkoski pettyi lopputulokseen Rukan kympillä: "Oli laiskaa tekemistä paikoittain – ei panikoida vielä."