Iina Kuustonen paljasti faneilleen kikan, jolla toteuttaa mainosspiikit kotonaan – kollegat ylistävät tapaa: ”klassikko”

Iina Kuustosen Jani-Petteri leikkii Kymppitonnia, mukana Darth Vader ja Myanmarin oppositiojohtaja 1:45
Iina Kuustosen Jani-Petteri leikkii Kymppitonnia, mukana Darth Vader ja Myanmarin oppositiojohtaja

Hätä keinot keksii -sanonta pätee myös Iina Kuustosen kotistudion kohdalla.

Näyttelijälahjakkuus Iina Kuustonen julkaisi Instagramissa hervottoman videon, jossa paljastaa, kuinka rakentaa kotistudionsa. Siihen ei paljoa rakennusmateriaaleja tarvita, vaan ainoastaan yhden peiton.

Videolla Kuustonen yrittää nauhoittaa NRJ-kanavan mainosspiikkiä. Näyttelijällä nauhoitus ei mene kuitenkaan niin kuin Strömsössä, sillä puhuttuaan spiikin hän huomaa, ettei laitteessa ole piuhat paikallaan.

– Kotistudio ja äänenkäytön ammattilainen töissä. Ja tekniikan, hän kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Näet videon painamalla sen keskeltä. 

Videopäivitys on saanut aikaan hervottoman vastaanoton. Monella Kuustosen näyttelijäkollegalla on omakohtaista kokemusta vastaavanlaisesta kotistudiosta.

– Huh, niin tuttua puuhaa... "Moi, hei, me tarvittaisiin tai siis asiakas toivoi - vielä pikaiseen ihan lyhyt yks voice over -spiikki tuohon videoon, ehtisitkö millään minnekään studioon käymään? Ja se pitäisi saada vielä tänään ennen kolmea, onnistuuko?" "Juuu... Tuota, tuota... Aika kireä on aikataulu, mutta enköhän mä jotain keksi!" Mikko Leppilampi kirjoittaa.

– Jes!! Tää oli tärkeä. En oo yksin, näyttelijä Mikko Töyssy toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat