Idols-Lassi katosi – yhteistyökumppani suivaantui

Idols-tähti Lassi Valtosen olinpaikka ei ole selvillä.

Idols-ohjelmasta musiikkimaailmalle bongahtaneen Lassi Valtosen olinpaikka herätyttää ihmetystä. Suomalaisartistin oli tarkoitus esiintyä YleX:n Parasta ennen -klubilla Baltic Princess -laivalla torstai-iltana, mutta mies ei kuitenkaan koskaan saapunut keikkapaikalle.

– Bändin jätkät vetivät soundcheckiä, mutta Lassi ei paikalle ilmestynyt, kertoo YleX:n ohjelmapäällikkö Jyri Kataja-Rahko MTV3.fin Viihdeuutisille.

Tapahtuneesta huolimatta Valtosen yhtye jäi laivaan. Artistin kohtalo on edelleen mysteeri, sillä Kataja-Rahkolla ei ole vieläkään tietoa laulajan olinpaikasta. Kadonneen esiintyjän tilalta Martti Airaksinen veti paikalla toisen setin.

– Tärkeintä on, että mies on kunnossa, ohjelmapäällikkö Jyri Kataja-Rahko tiivistää ajatuksensa.

Yhteistyökumppani: Eihän näin voi toimia

TallinkSiljan viihdepäällikkö Kati Heiniö kertoo olevansa tapahtuneesta pöyristynyt. Hänelle tieto kantautui vain hieman ennen laivan lähtöä. Heiniö kertoo, ettei Lassia ole saatu kiinni usean tahon yhteydenottoyrityksistä huolimatta.

– Reilu tunti ennen laivan lähtöä keikkamyyjä soitti minulle, ettei Lassia löydy mistään. Hänen oli tarkoitus nousta Tampereelta junaan, mutta mies ei ole siihen noussut, kertoo TallinkSiljan viihdepäällikkö Kati Heiniö MTV3.fin Viihdeuutisille.

Kymmenen vuotta kestäneen uransa aikana Heiniö ei ole törmännyt vastaavaan tapaukseen, ja yhteistyö suomalaismuusikon kanssa on katkolla.

– Kyllä tämä on hänen osaltaan tässä toistaiseksi. Eihän näin voi toimia. Jos keikka on sovittu, sinne tullaan sairastapauksia lukuunottamatta, Heiniö toteaa.

Lassi Valtosen levy-yhtiö selvittää asiaa.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä YleX.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja