Mainos

Idearikas kotitalousopettaja

Arja Savela on kehitellyt reseptejä Maikkarin Leivontanurkkaan monta vuotta, seitsemättä jo aloitellaan. Joka torstai Leivontanurkassa julkaistaan uusi helppo ja maistuva resepti.

– On mielenkiintoista tehdä reseptejä laajalle modernille lukijakunnalle, jotka etsivät netistä ajankohtaisia ja uusia ideoita. Palstallani on yli 10 000 kävijää viikossa.

Rakkaudesta leivontaan

– Tässä yhdistyvät työni ja vapaa-aikani, johon molempiin kuuluvat reseptit ja ennen kaikkea leivonta. Onneksi harrastan monenlaista liikuntaa, sillä mielelläni myös maistelen leivonnaisia!

Arja oli innokas leipoja jo pikkutyttönä, harrastuksesta tuli myöhemmin ammatti. Arja valmistui kotitalousopettajaksi vuonna 1988. Ennen Myllyn Parhaan palvelukseen siirtymistä Arja työskenteli kuluttajaneuvojana.

– Olen ollut nyt Myllyn Parhaalla töissä noin 15 vuotta, ja sitä ennen kotona kuutisen vuotta neljän pienen lapseni kanssa. Työhistoriaani kuuluvat laboratoriotyö, kuluttajaneuvojan työ, tuotepäällikön työ ja nyt parhaillaan täällä hetkellä toimin Myllyn Paras Oy:n viestintäpäällikkönä.

Reseptejä ajan hengen mukaan

Kotitalousopettajan ominaisuudessa Arja kehittelee jatkuvasti uusia reseptejä.

– Tällä hetkellä teen paljon reseptejä kotona, eli reseptimme nimenomaan soveltuvat hyvin kotikäyttöön. Työ siis seuraa kotiinkin. Toisaalta pienet lapset ovat jo kasvaneet äitiään isommiksi nälkäisiksi nuoriksi ja kaunistelematon palaute on arkipäivää kotona.

Luovan ja kokeilevan luonteen ansiosta uusista ideoista ei ole tullut pulaa.

– Pyrin resepteissäni huomioimaan trendejä, ulkonäköä, makua ja terveellisyyttä. Reseptejä on kertynyt vuosien aikana reilusti yli tuhat! Leivonta on nautinto!

Kuvat: Myllyn Paras Oy

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.