Mainos

Hyytävä sää ei estänyt iPhone-huumaa Suomessa – jonottajat saapuivat jo aamuviideltä yli tonnin puhelimen perässä

Applen uutuusmallin myynti alkoi tänään aamulla Suomessa. Suomalaiset ovat tutusti kovaa jonottajakansaa, mikä saatiin todeta jälleen tänään Helsingissä Elisan myymälän ulkopuolella.

Elisan Kulma -myymälän poikkeuksellisen suuri, sadan iPhone X -puhelimen erikoiserä keräsi paikalle ihmisiä runsaasti jo ennen myymälän avautumista.

Ensimmäisen jonottaja, espoolainen Vesa, saapui paikalle reilusti ennen aamuviittä.

– On tämä jonottaminen ihan hauska kokemus. En ole aikaisemmin puhelinta jonottanut, mutta nyt on sitten sekin tehty, iloinen mies kertoo uutuuspuhelin käsissään.

Kuudelta jonottamassa oli järjestyksenvalvojien mukaan jo kourallinen ihmisiä, ja puoli tuoli tuntia ennen myymälän avautumista, puoli kahdeksalta, paikalle oli kertääntynyt arviolta 40 ihmistä. Innokkaita ostajia saapui koko ajan lisää.

Järjestyksenvalvojat epäilivät, että kylmä sää vaikutti osaltaan jonottajien määrään. Ja kylmässä jonottajat ovat totisesti saaneet odottaa: lämpötila oli puoli kahdeksaltakin Ilmatieteenlaitoksen mukaan alle puoli lämpöastetta.

Monet ohikulkijat ihmettelivät kulman ympäri kiemurtelevaa pitkää jonoa. Jonotuksen syyn kuultuaan monet ihmiset pudistelivat päätään ja pyyhälsivät eteenpäin.

Mikä sai ihmiset jonottamaan uutta iPhone X -puhelinta? Katso jonottajien vastaukset videolta!

Järjestyksenvalvojat arvelivat, että kaikki kahdeksaan mennessä jonoon saapuneet ehtisivät saada tänään iPhone X -puhelimen.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja