Hymy: Tango-Amadeus mollaa tangokuningasvuoden

Hallitseva tangokuningas Amadeus Lundberg ei anna tangokuningasvuodestaan kovinkaan mairittelevaa kuvaa Hymyn haastattelussa.

21-vuotiaasta kultakurkusta povattiin seuraavaa iskelmätaivaan tähteä, mutta karu totuus musiikkimaailmasta on lyönyt rajusti nuorukaisen kasvoille.

Amadeus avautuu Hymyn haastattelussa menneestä vuodestaan, joka oli miehen mukaan kaukana unelmien vuodesta.

– Olin yhteen aikaan aika alamaissa tämän takia, mkä vaikutti esiintymisiin. Hymy oli väkinäistä, Amadeus kertoo lehdessä.

Kultakurkku on jo aiemmin kritisoinut julkisuudessa levy-yhtiönsä antamaa tukea. Amadeuksen mukaan häneen ei ole panostettu tangokuninkaana niin paljoin kuin solisti itse odotti.

– Esimerkiksi euroviisut menivät osaltani läpihuutojuttuna, mihin petyin suuresti. Ensimmäiseen levyyni panostettiin aluksi, mutta sen valmistuttua se olikin vain tangokuninkaan pakollinen levy. Tuskin moni on edes noteerannut sen ilmestyneen. Tosin sitä on myyty 8 000 kappaletta, mikä on nykyisin iso määrä. Kultaa kohti mennään.

Amadeus kritisoi haastattelussa myös tangokuninkaan kanssa tehtävää sopimusta ja netissä järjestettävää internetäänestystä.

Lähde: Hymy

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat