Huumekuskin hurja pako tallentui poliisiauton kameraan – poliisi rikkoi lopulta ikkunat ja potki tuulilasia

2:45
Huumekuskin hurja pako tallentui poliisiauton kameraan – poliisi rikkoi lopulta ikkunat ja potki tuulilasia.

Hurja takaa-ajo Helsingin ja Vantaan rajaseudulla tallentui poliisiauton kameraan. Katso oheiselta videolta Rikospaikan juttu.

Tilanne alkoi Helsingin Kivikon McDonalds -ravintolan parkkipaikalta 11. toukokuuta 2020. Poliisi halusi keskustella pysähtyneen auton kuljettajan kanssa, jolloin tämä lähti pakoon.

Takaa-ajo maanantaina aamupäivällä jatkui puolisen tuntia Helsingissä ja Vantaalla muun muassa Hakunilassa, Vaaralassa, Puistolassa ja Heikinlaaksossa. Vaaratilanteita oli lukuisia.

28-vuotiaalla kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta ja hänen verestään todettiin amfetamiinia. Hänellä oli hallussaan noin 20 grammaa amfetamiinia ja parikymmentä huumaavaa pilleriä.

Takaa-ajo päättyi Itäiselle Valkoisenlähteentielle Itä-Hakkilaan. Poliisi onnistui autoillaan pysäyttämään pakenijan. Videolta näkyy myös miten poliisit ronskiin tyyliin rikkovat auton ikkunat ja kiskovat kuskin autosta.

28-vuotias tuomittiin Helsingin hovioikeudessa 4 kuukaudeksi vankeuteen muun muassa törkeästä liikenteen vaarantamisesta. Miehen aiemman rikollisuuden takia rangaistus oli ehdoton.

8:57
Näin poliisitarkastaja kommentoi voimankäyttöä ja takaa-ajoa MTV Uutiset Livelle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja