Huuman juontaja Ernest Lawsonilta humoristinen päivitys: "Ilmeeni, kun tajuan lapseni olevan..."

Viihdeohjelma Huumaa juontava näyttelijä Ernest Lawson julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän kastelee pienen lapsensa kanssa nurmikkoa.

Näyttelijä Ernest Lawson vitsailee Instagramissa työllistävänsä pientä lastaan nurmikon kastelulla. Tuoreessa otoksessa Lawson ojentaa lempeästi lapselleen vesiletkua nurmialueella.

– Ilmeeni, kun tajuan lapseni olevan niin hyväuskoinen, että ”joo joo nurmikon kastelu on sun homma” menee täydestä Lawson kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Huuman juontaja Ernest Lawson koki vastikään todellisen yllätyksen ohjelman pressitilaisuudessa. Taannoin syntymäpäiväänsä viettänyt Lawson yllätettiin syntymäpäiväkakulla sarjan pressitilaisuudessa.

Lawson kertoi MTV Uutisille, ettei häntä ole helppo yllättää, sillä hän alkaa aina syntymäpäivänsä lähestyessä muuttua epäluuloiseksi. Pressitilaisuudessa järjestettyä yllätystä hän ei kuitenkaan osannut aavistaa.

– Paras tapa yllättää minut on järjestää synttäriyllätys vaikka helmikuussa, kun en yhtään ajattele, että se liittyisi synttäreihin mitenkään. Tai näköjään Maikkarin pressissä synttäreiden jälkeen, hän totesi.

Lue myös:

    Uusimmat