Huuhkajille kaksi avainpelaajaa takaisin kokoonpanoon – näillä miehin Suomi lähtee tekemään historiaa!

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva:"Mikä olisi hienompaa kuin ratkaista kisapaikka huikeiden fanien edessä" 2:45
Markku Kanerva kommentoi MTV Urheilulle Huuhkajien loukkaantumistilannetta sekä odotusta varmistumaisillaan olevasta EM-kisapaikasta.

Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva on julkistanut pelaajalistansa ratkaiseviin EM-karsintaotteluihin Liechtensteinia ja Kreikkaa vastaan.

Joukkueessa ovat mukana myös edellisestä ottelusta Armeniaa vastaan loukkaantumisten takia sivussa olleet keskuspuolustaja Paulus Arajuuri ja keskikenttäpelaaja Tim Sparv.

Päävalmentaja Kanerva odottaa, että kumpikin miehistä on pelikuntoisia reilun viikon kuluttua pelattavassa Liechtenstein-ottelussa. Sen sijaan laitapuolustaja Jere Uronen ei ole loukkaantumisen takia käytettävissä.

Arajuuri ja Sparv loukkaantuivat Huuhkajien EM-karsintaottelussa Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Uronen ei puolestaan ole pelannut seurajoukkueessaan Genkissä lokakuun päättymisen jälkeen.

Edellisestä joukkueesta sivussa ovat myös Lassi Lappalainen ja Albin Granlund, joten laitapuolustuksessa Suomi on tällä hetkellä ohuella pohjalla.

Huuhkajat kohtaa Liechtenstein kotikentällään Helsingin Töölön jalkapallostadionilla perjantaina 15.11. kello 19. Voitto tuosta ottelusta veisi Suomen varmuudella ensimmäistä kertaa historiassa jalkapallon EM-lopputurnaukseen kesäksi 2020.

Liechtensteinin jälkeen Huuhkajat kohtaa vielä vierasottelussa Kreikan maanantaina 18.11. klo 21.45 alkaen.

Suomen joukkue EM-karsintaotteluihin Liechtensteinia ja Kreikkaa vastaan:

Maalivahdit:
Lukas Hradecky
Jesse Joronen
Anssi Jaakkola

Puolustus:
Joona Toivio
Paulus Arajuuri
Jukka Raitala
Sauli Väisänen
Juha Pirinen
Leo Väisänen

Keskikenttä ja hyökkääjät:
Joni Kauko
Tim Sparv
Glen Kamara
Rasmus Schüller
Robin Lod
Fredrik Jensen
Robert Taylor
Simon Skrabb
Pyry Soiri
Teemu Pukki
Joel Pohjanpalo
Jasse Tuominen
Thomas Lam



Lue myös:

    Uusimmat