Huuhkajiin murtautunut lupaus laukoi Lahden voittoon, IFK Mariehamn ja HIFK pistejakoon

FC Lahti juhli 2–1-kotivoittoa SJK:sta ja IFK Mariehamn päätyi maalittomaan kotitasapeliin HIFK:ta vastaan miesten jalkapalloliigassa.

SJK siirtyi Lahdessa 19. minuutilla vierasjohtoon hyökkäyksestä, jonka käynnisti SJK:n maalivahti Jesse Öst. Hän pelasi pallon Murilolle, jonka matalan keskityksen Jake Jervis ohjasi jalallaan maaliin.

Ottelun 55. minuutilla Macoumba Kandji toi lahtelaiset tasoihin maalin läheltä. Kun kamppailua oli takana 88 minuuttia, Jasin-Amin Assehnoun laukoi lahtelaiset rangaistuspotkusta johtoon.

22-vuotias Assehnoun nousi ensimmäistä kertaa maajoukkueeseen keväällä, kun Huuhkajat valmistautui EM-kisoihin. Laituri sai vastuuta Ruotsia vastaan Solnassa pelatussa maaottelussa.

FC Lahti nousi voitollaan pisteellä SJK:n ohi sarjataulukossa neljänneksi. HIFK on jäänyt SJK:sta pisteen ja on kuudentena. SJK on pelannut FC Lahtea ja HIFK:ta ottelun enemmän.

Vaisun kauden pelannut IFK Mariehamn oli hävinnyt seitsemän edellistä peliään, joten se päätti tappioputkensa. Maarianhaminalaiset ovat jääneet kahdeksassa peräkkäisessä ottelussaan ilman maalia.

Lue myös:

    Uusimmat