Huuhkajissa sanasota EM-valinnoista – kisoista yllättäen pudotettu pelaaja kiistää Markku Kanervan väitteen: "En ole missään vaiheessa kieltäytynyt"

Markku Kanerva herkistyi puhuessaan kisajoukkueesta pudonneiden kohtalosta –"Ymmärrettävää, että pudonneet ovat pettyneitä" 0:47
Markku Kanerva herkistyi puhuessaan kisajoukkueesta pudonneiden kohtalosta.

MTV Urheilu uutisoi tänään Nicholas Hämäläisen korvaavan loukkaantuneen Sauli Väisäsen Suomen jalkapallomaajoukkueen EM-kisamiehistössä.

Tänään tiedotustilaisuudessa Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva totesi, että myös muille pudotetuille pelaajille tarjottiin mahdollisuutta jäädä leiritykseen. Aiemmin tiistaina Kanerva mainitsi tiedotustilaisuudessa varamiesten olevan Hämäläinen ja Albin Granlund

– Kyllä, sanoin kaikille, että mitä vaan voi vielä tapahtua, mutta hän ilmoitti, että tämä on tässä, Kanerva kertoi Ojalaan viitaten.

Ojala kiistää Kanervan kertomuksen tapahtuneesta.

– En ole missään vaiheessa kieltäytynyt varamiehen paikasta. Kanerva toki sanoi minulle, että ole varuillasi, jos jotain tapahtuu. Osoitin pettymykseni – mikä lienee luonnollista, mutta en ole kieltäytynyt mistään, Ojala kommentoi MTV Urheilulle.

Lue myös:

    Uusimmat