Hurja huhu: Sydämensä särkenyt Katy Perry haluaa erota!

Tähtipari Katy Perryn ja Russell Brandin huhutaan suunnittelevan epävirallista eroa. Perryn uutisoidaan olevan aivan murskana epäonnistuneen avioliittonsa vuoksi.

Laulaja Katy Perry, 26,ja brittikoomikko Russell Brand, 36, ovat huhujen mukaan ottamassa aikalisän avioliitostaan, uutisoi sugarscape.com. Epävirallisen eron syynä kerrotaan olevan se, ettei pariskunta ole nähnyt toisiaan kuukausiin molempien kiireisten työaikataulujen vuoksi.

Heat-lehden mukaan Perry ja Brand olisivat nähneet kuuden kuukauden aikana toisiaan vain neljä kertaa. Pontta huhuille toi tieto siitä, että Katy Perry olisi paljastanut ystävälleen suunnitelmistaan pitävänsä Russellin kanssa taukoa avioliitosta ja pelkäävänsä, että "tämä oli nyt tässä".

Katyn ystävät ovat myös kielineet, että Katysta olisi suorastaan sydäntä särkevää jolleivät he kokisi edes ensimmäistä hääpäiväänsä, mutta tämän hetkinen tilanne näyttää erittäin pahalta.

Parin kerrotaan ostaneen tovi sitten yhteisen kartanon Los Angelesista, mutta hektisten aikataulujen myötä he eivät ennätä viettää aikaa lainkaan yhdessä.

"Katylla on vanhoilliset arvot ja hän on aivan murskana siitä, ettei hänen avioliittonsa ole sellainen kuin pitäisi", tutut juorusivat.

Juoruille tuli kuitenkin nopeasti stoppi:

"Koska me emme pröystäile suhteellamme, se ei tarkoita että siinä olisi jotain vikaa. Yksityisyys on meille luksusta", Perry kommentoi erohuhuja napakoin sanoin Twitterissä.

Pari meni naimisiin lokakuussa 2010.

MTV3/Helmi

Lähde: Sugarscape.com

Kuvat: GettyImages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja