Huonoja uutisia miehille – koolla on väliä!

Uusi tutkimus sen paljastaa, koolla todellakin on väliä. Ei kuitenkaan syytä huoleen, sillä koolla on merkitystä vain tietyissä tapauksissa.

Jos olet mies eikä sinua ole siunattu suurella varustuksella, et ehkä halua lukea seuraavia tutkimustuloksia. Journal of Sexual Medicinessä julkaistun tutkimuksen mukaan, että päinvastoin kuin aina väitetään, koolla on väliä – ainakin mitä tulee naisen tyydyttämiseen.

Hyviäkin uutisia on: koolla on merkityistä vain joillekin naisille ja vain tietyn tyyppisten orgasmien kanssa.

Tutkimus nimittäin osoittaa, että naiset, jotka saavat toistuvasti emätinorgasmeja sanovat muita naisia useammin, että he laukeavat helpommin sellaisen miehen kanssa, jolla on suuri penis.

Länsi-Skotlannin yliopiston psykologi Stuart Brody kysyi tutkimusta varten 323 naiselta heidän seksikokemuksistaan. Naisilta kysyttiin heidän viimeaikaisesta seksuaalikäyttäymisestään ja siitä, kuinka tärkeää heille on itse yhdyntä. Heiltä tiedusteltiin myös, vaikuttaako peniksen pituus heidän kykyynsä saada orgasmi yhdyntätilanteessa.

Peniksen normipituus määriteltiin tutkimuksessa 20 punnan setelin mittaiseksi eli 14,9 senttimetriseksi. Tutkijat kysyivätkin naisilta, saavatko he helpommin orgasmin keskivertoa pidemmän vai lyhyemmän peniksen kanssa. Lopputulokseksi saatiin, että koolla on väliä. Naiset, jotka kertoivat saaneensa eniten emätinorgasmeja viimeisen kuukauden aikana sanoivat todennäköisemmin myös, että mitä pidempi penis, sen parempi. Brody epäilee sen johtuvan siitä, että pidempi penis stimuloi emätintä koko pituudeltaan.

Sama lehti raportoi huhtikuussa uusista todisteista, jotka paljastivat, että emätin- ja klitorisorgasmi ovat kaksi täysin erillistä ilmiötä ja vaikuttavat eri osa-alueisiin aivoissa. Tutkimuksesta kävi nimittäin ilmi, että naiset pystyvät saamaan orgasmin pelkästä yhdynnästäkin, mutta emätinorgasmi on aivan erilainen kuin klitorista stimuloimalla saatu huipennus.

Muita tutkimustuloksia huhtikuulta

– Naiset voivat siis laueta niin emätintä kuin klitoristakin stimuloimalla, mutta myös muita erogeenisia alueita stimuloimalla. Jotkut naiset voivat laueta jopa ajatusten voimalla.

– Herkällä g-pisteellä voi olla kipua lievittävä roolia synnytyksessä.

– Kyky laueta emätintä stimuloimalla voi olla merkki henkisestä ja fyysisestä terveydestä. Terveet naiset saavat nimittäin todennäköisemmin orgasmin ilman klitorisstimulointiakin.

Ranskalainen gynekologi Odile Buisson on kuitenkin eri mieltä. Buissonin mielestä klitoriksen sisäiset osat ovat niin lähellä emätintä, että emättimen stimulointi klitorista aktivoimatta ei hänen mielestään ole edes mahdollista.


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: dailymail.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja