Huomiota herättänyt nimi Tokion olympialaisiin – rock-legendan tytär kiittää vanhempiaan: "He ovat suurimpia tukijoitani"

Tokion olympiaurheilijoiden listaan lisättiin hätkähdyttävä nimi, kun laulaja Bruce Springsteenin tytär Jessica Springsteen edustaa Yhdysvaltoja esteratsastuksessa.

Maan sisäisessä rankingissa kolmanneksi listatun Springsteenin kilpailutapahtuma on ohjelmassa Tokiossa elokuun 2.-7. päivä.

– Unelmani on aina edustaa Yhdysvaltoja, joten työskentelen ahkerasti sitä kohti. Minulla on mielestäni koossa erittäin hyvä ryhmä loistavasti hyppääviä hevosia, Springsteen sanoi newjerseyläisen paikallislehden haastattelussa.

Rock-legendan tytär rakastui hevosiin jo lapsuudessa perheen 368 hehtaarin maatilalla New Jerseyssä.

Kuusivuotiaana ensimmäisen poninsa saaneen Springsteenin vanhemmat ovat olleet tyttärensä urasta julkisuudessa vaiti, mutta tukea on tarjottu avokätisesti esimerkiksi konserttien ja huutokauppojen kautta.

– On mahtavaa, että olen saanut jakaa intohimon koko perheeni kanssa. He ovat suurimpia tukijoitani. En usko, että isä jännittää yhtä paljon kuin äiti, mutta he molemmat rakastavat seurata uraani, Jessica Springsteen sanoi vuonna 2019.

Springsteenin paikka Tokiossa varmistui, kun hän voitti kesäkuun 13. päivä Ranskassa käydyn GP-kilpailun.


Lue myös:

    Uusimmat