Mainos

Huomenta Suomi 20 vuoden ikään

Pohjoismaiden ensimmäinen aamutelevisio-ohjelma Huomenta Suomi aloitti joulukuun 1. päivänä 1989. Nyt 20 vuotta täyttänyt ohjelma on juhlistanut pitkää taivaltaan juhlalähetyksellä.

Huomenta Suomi saavutti heti aloitettuaan katsojien suosion, vaikka hanke oli saanut epäilijöitä, joiden mukaan suomalaiset eivät aamuisin halua katsella televisiota vaan lukevat mieluummin sanomalehteä tai kuuntelevat radiota.

Huomenta Suomen rakenne on vuosien varrella sisältänyt katsojille tärkeät elementit; sää, tuoreimmat uutiset sekä keskeisimmät päivän puheenaiheet. Pidettyjä ohjelmaosuuksia ohjelmassa ovat myös MTV:n kirjeenvaihtajien Kari Lumikeron (Tukholma) ja Petri Sarasteen (Peking) minireportaasit tiistaisin, Kirja-aamu keskiviikkoisin sekä Anja Snellmanin luotsaama Mediakokki torstaiaamuisin. Huomenta Suomen vakio-osuuksiin alusta lähtien on kuulunut myös ruokaosuus, joka nyt on Makuja-nimisenä.

Huomenta Suomi esitetään MTV3-kanavalla arkiaamuisin klo 6.25 - 9.10 ja sen juontajina ovat ensimmäisestä lähetyksestä asti mukana ollut Lauri Karhuvaara sekä Sanna Kiiski, Mari Sarolahti ja Markus Hippi.

Katso Kymmenen uutisten kevennys

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.