Huoltovarmuuskeskuksen uusi hallitus nimitetty – Ilona Lundström jatkaa hallituksen puheenjohtajana

Huoltovarmuuskeskuksen uusi hallitus on valittu.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa ylijohtaja Ilona Lundström työ- ja elinkeinoministeriöstä ja varapuheenjohtajana diplomi-insinööri Sirpa Ojala.

Valtioneuvosto nimitti Huoltovarmuuskeskuksen hallituksen tänään. Uusi hallitus aloittaa toimikautensa heinäkuun alussa ja jatkaa kesäkuun loppuun vuoteen 2023 asti.

Hallituksen kokoonpanossa ovat edustettuna työ- ja elinkeinoministeriö, liikenne- ja viestintäministeriö, maa- ja metsätalousministeriö, puolustusministeriö, sosiaali- ja terveysministeriö sekä valtiovarainministeriö.

Lisäksi hallitukseen kuuluu edustajia yrityksistä, jotka toimivat huoltovarmuuden kannalta keskeisillä toimialoilla.

Hallituksen jäseniksi nimitettiin puolustusministeriön ylijohtaja Raimo Jyväsjärvi, maa- ja metsätalousministeriön ylijohtaja Minna-Mari Kaila, sosiaali- ja terveysministeriön johtaja Pasi Pohjola, valtiovarainministeriön ylijohtaja Juha Sarkio sekä liikenne- ja viestintäministeriön ylijohtaja Laura Vilkkonen.

Lisäksi hallitukseen valittiin Destia Groupin toimitusjohtaja Tero Kiviniemi, Pohjolan Voiman toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläinen ja Novartis Finlandin toimitusjohtaja Antti Viitanen.

Lue myös:

    Uusimmat