Hunks-Mauno: Nämä BB-talon asukkaat sopisivat tanssiryhmään

Scandinavian Hunks -miestanssiryhmän taiteellinen johtaja Petri "Mauno" Ahonen kertoi BB Extrassa, ketkä asukkaista voisivat päästä Hunkseihin tai sisarryhmä Babesiin.

Viime vuonna BB-Paulia kosiskeltiin Scandinavian Hunks -tanssiryhmään ja voiton vei ryhmässä tanssiva Niko Nousiainen. Hunksien pääjehu Mauno kertoi torstai-illan BB Extrassa, ketkä talon tämän vuoden asukkaista soveltuisivat tanssiryhmään.

– Mä kallistuisin Mikaeliin, siinä on Nikon tyylistä asennetta ja poikamaista pilkettä. Benin pitäisi seistä vähän enemmän sanojensa takana, niin ehkä sitten hän, mutta mieluummin Mikael, Mauno toteaa.

Hunkseista on hiljattain lanseerattu myös naistanssiryhmä, Scandinavian Babes. Myös Babesien joukkoon löytyisi tanssija talosta.

– Vähä haastavampaa kun puhutaan mimmeistä, kun kriteerinä Babesissa on kilpatanssitausta. Annika on suosikkini voittamaan, joten hän. Annika on iloinen, positiivinen ja sosiaalinen ja se toimisi varmasti myös keikkamatkoilla. Janicalla on vähän erilaista tanssitaustaa, joten hän ehkä löytää oman ryhmänsä, Mauno muotoilee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat