Hulk Hoganista karu terveyspäivitys: "Vakavaa"

Paini-ikoni Kurt Angle on antanut yhdysvaltalaiskollegansa, kaikkien aikojen showpainijoihin lukeutuvan Hulk Hoganin terveydentilasta harmillisen päivityksen.

Kuusinkertaisen WWE-showpainiorganisaation mestarille Hulk Hoganille tehtiin Kurt Anglen mukaan jälleen selkäleikkaus.

– Hänen alavartalostaan leikattiin hermot. Hän ei tunne alavartaloaan, joten hän käyttää kävelykeppiään kävelemiseen, Angle sanoi omassa The Kurt Angle Show -ohjelmassaan.

– Luulin, että hän käytti keppiä, koska hänellä oli selkäkipuja. Hänellä ei kuitenkaan ole kipuja. Hänellä ei ole mitään. Hän ei tunne mitään. Hän ei siis tunne jalkojaan. Hänen täytyy kävellä kepin kanssa, mikä on aika vakavaa, itsekin monista terveysongelmista kärsinyt Angle selvitti.

Vapaapainin olympiavoittaja ja maailmanmestari, sittemmin maineikkaan showpainiuran tehnyt Angle sanoi olevansa pahoillaan Hoganin puolesta.

– Hän antoi sydämensä ja sielunsa tälle bisnekselle ja se söi hänet, Angle sanoi ja ylisti Hoganin mullistaneen ammattipainin.

– Kunnioitan häntä niin paljon.

Lukuisia leikkauksia

0:45
Video: Chris Hemsworth näytteli Hulk Hogania showpainilegendan elämästä kertovassa elokuvassa.

Hogan kertoi hänelle tehdyistä lukuisista leikkauksista vuonna 2017.

– Minulle on tehty 17 leikkausta viimeisen 10 vuoden aikana. Minulla on tekopolvet ja -lonkat, selkäni on täynnä metallia ja osa kasvoistani on täynnä metallia, legenda sanoi Objectified: With Harvey Levin -ohjelmassa.

Suurella persoonallaan sekä valtaisalla fysiikallaan faneja valloittanut Hogan oli merkittävässä roolissa showpainibuumin käynnistämisessä 1980-luvulla. Hogan on tätä nykyä 69-vuotias, Anglella on ikää 54 vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja