Uutta tietoa Huittisten vauvasieppauksesta – nuorta porilaisnaista epäillään teosta

Huittisissa tapahtuneesta vastasyntyneen sieppauksesta epäillään 21-vuotiasta porilaisnaista. Naisella ei ole rikostaustaa.

Poliisin mukaan nainen lähestyi itselleen entuudestaan tuntematonta naista sosiaalisessa mediassa ja ehdotti tälle ulkoilulenkkiä.

Naiset kohtasivat Huittisissa torstaina päivällä. 

Poliisin mukaan rikoksista epäilty nainen kävi uhrin kimppuun väkivaltaisesti ja otti tämän vastasyntyneen vauvan itselleen. 

Epäilty löydettiin lapsen kanssa vain joitain tunteja myöhemmin Helsingistä. Poliisin mukaan vauvaa ei ollut vahingoitettu. 

Poliisin arvio on, että epäilty aloitti yhteydenpidon uhrin kanssa nimenomaisesti siitä syystä, että naisella on vastasyntynyt lapsi.

Poliisi tiedottaa myöhemmin

Vuonna 2001 syntynyt nainen vangittiin törkeästä vapaudenriistosta ja törkeästä pahoinpitelystä epäiltynä sunnuntaina.

Naisella ei ole aiempaa rikostaustaa ainakaan kotiseutunsa käräjäoikeudessa. Osoitetietojensa perusteella nainen on ollut kirjoilla Porissa sijaitsevassa rivitalossa. 

Nainen ei ole ollut rikoksesta syytettynä myöskään Helsingissä, mistä hänet vauvan kanssa löydettiin. 

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Anna Kivimäki on toistaiseksi hyvin vaitonainen tapauksen suhteen. Hänen mukaansa poliisi ei anna tapauksesta lisätietoja "tutkinnallisista syistä".

– Asiasta on tiedotettu eilen ja seuraavan kerran poliisi tiedottaa asiasta aikaisintaan loppuviikosta, hän kirjoittaa MTV Uutisille sähköpostiviestissä.

Lue myös:

    Uusimmat