Huippumalli Miranda Kerr näyttää, miten kukkakuosia kannetaan

Miranda Kerr juhli Australian kevättä kukkamekossa. Naisen asuvalinta oli napakymppi, vaikka normaalisti kukkakuviolla saa helposti aikaa tätimäisen tyylin!

Australian kevättä vietetään syyskuusta marraskuuhun, kun Suomessa kesän jälkeen saapunut syksy painaa mieltä. Victoria's Secret -malli ja näyttelijä Orlando Bloomin, 35, vaimo Miranda Kerr, 29, ihastutti keväisen kuulaana kukkakuvioisessa mekossaan Australian suurimman kaupungin Sydneyn kasvitieteellisessä puutarhassa. Kerr antoi kasvonsa uudelle hiustenhoitosarjalle, joka lanseerattiin syyskuussa 2012.

Kerrin vartaloa myötäilevä asu paljasti naisen kuuluisat kurvit. Sini-keltaisin kukkakuvioin koristellun vaalean mekon pariksi nainen oli valinnut nude-korkokengät. Koko lookin kruunasi vapaina lainehtivat tervettäkin terveemmät kiiltokutrit. Kukkakuvioinen asu saattaa antaa helposti tätimäisen vaikutelman, mutta tässä tapauksessa tylsyydestä ei ollut huolenhäivää, vaan huippumalli näytti kuulaan kauniilta ja nuorekkaalta.

Miranda Kerr on kuumaa kamaa Australiassa, jossa nainen on antanut kasvonsa hiustuotteiden lisäksi niin eri meikkituotteille kuin lentoyhtiöllekin. Kurvikas aussinainen on 19 kuukautta vanhan Flynn-pojan äiti.

Lue lisää kuvankauniista Victoria's Secret -malleista:


Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja