Huippumalli Helena Christensen, 42, on yhä seksikäs – katso rohkea kuva!

Helena Christensenin uraa eikä ikä hidasta. Kaunotar on yhä upea. Katso kuva, jossa mallilla on yllään pelkkä Swarovskin kaulakoru!

Huippumalli Helena Christensen on poseerannut viimeiset 20 vuotta, eikä ujostele riisuuntumista. 42-vuotias kaunotar osoittaa olevansa edelleen yksi maailman kuumimmista malleista poseeratessaan upeana yläosattomissa pelkkä Swarovskin koru kaulassaan. Kriittiset paikat Christensen peittää käsivarsillaan, mutta treenattu ja päivettynyt vartalo ei jää piiloon.

Kokemuksensa pohjalta Christensen on nyt mukana etsimässä tuoretta mallikasvoa. Vuonna 1986 kuuluisuuteen noussut tanskalaismalli tekee nyt yhteistyötä Swarovskin kanssa löytääkseen nais- ja miespuoliset mallit, jotka pääsevät mukaan kansainväliseen mainoskampanjaan. Voittajat pääsevät myös poseeraamaan samaan kuvaan itse Christensenin kanssa.

Iästään huolimatta Christensenin ura ei ole hidastumassa lähiaikoina. Heinäkuussa malli oli Triumphin uuden alusvaatemalliston keulakuvana. Huolimatta virheettömästä ulkomuodostaan hän kertoo kärsivänsä samoista ulkonäköön liittyvistä valitusvirsistä kuin muutkin.

– En tosiaankaan herää aamuisin sanomalla "Olen niin täydellinen, ettei minun tarvitse tehdä mitään". Jokainen malli tietää, että tällä alalla ulkonäöstään huolehtii kuin kuka tahansa nainen, ehkä jopa enemmän, Christensen sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja