Huippukokki Harri Syrjänen: Tälle kokille en ainakaan halua hävitä Kokkisodassa!

Harri Syrjänen myöntää, että hän ei aio luovuttaa helpolla osallistuessaan jälleen Kokkisota-ohjelmaan.

MTV3-kanavalla torstaina 9.11. klo 20 starttaavassa legendaarisessa Kokkisota-ruokaohjelmassa suomalaiset huippukokit kilpailevat ruoanlaittotaitoillaan viikoittain vaihtuvien vieraiden avustamina. Harri Syrjänen aikoo tehdä kaikkensa voittaakseen, ja erityisen paljon hän kammoksuu tietylle kokille häviämistä.

Tommi Tuomiselle minä en halua ainakaan hävitä! Syrjänen toteaa pilke silmäkulmassa.

Kokki ja ravintoloitsija Tommi Tuominen ja Harri Syrjänen tuntevat toisensa vuosien takaa. Miesten välillä on jo taannoin ollut veljellistä vitsailua.

– Syy tähän on se, että hän on meistä kaikista kovin nyrkkeilemään. Silloin, kun me teimme Sokkokokkia, niin hänellä oli aina silmä mustana, Syrjänen muistelee lämmöllä kollegaansa.

Kokkisodassa kokit saavat pistää jälleen parastaan, kun yllätysaineksista on valmistettava 20 minuutissa maistuva ateria! Juontajan ja kahden kokin lisäksi jokaisessa jaksossa nähdään kaksi vierasta, jotka tuovat kokeille mukanaan yllätysaineksia 20€ arvosta päivän kokkausta varten. Kokeista ja vieraista muodostetaan kaksi joukkuetta, punainen ja vihreä, jotka kilpailevat siitä, kumpi joukkue saa annoksillaan yleisön äänet puolelleen. Kokeilla on tasan 20 minuuttia aikaa kokata tuoduista aineksista ateriat, kello ei anna armoa. Yleisö äänestää lopuksi parhaan joukkueen.

Kokkisota nähdään MTV3-kanavalla torstaisin klo 20

Lue myös:

    Uusimmat