"Huikeata lätkää!" – Suomella vauhdikas MM-avauserä, täystyöllistetyn Leijonat-vahdin takana kilahti vaarallisesti

USA osoitti vaarallisuutensa Leijonien MM-avauksen ensimmäisessä erässä. Ottelu on 20 minuutin jälkeen tilanteessa 0-0.

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Molemmilla joukkueille oli lukuisia paikkoja. USA:n pelaajat rynnivät vaarallisesti kohti Jussi Olkinuoran vartioimaa maalia kohti varsinkin avauskympillä, kun Leijonat sai enemmän otetta erän loppua kohden.

C Moren selostaja Antero Mertaranta kauhisteli useaan otteeseen "vaaranpaikkoja", kun Olkinuora oli täystyöllistetty. Lähimmäksi pääsi hyökkääjä Eric Robinson, joka kilautti kiekon ylärimaan (video tästä yllä).

– Huikeata lätkää! Tuossa annettiin mennä, C Moren asiantuntija Kari Jalonen hehkutti heti erän päätyttyä.

Kello 16.15 alkanut ottelu on käynnissä. MTV Urheilun seurantaan pääset tästä linkistä! Leijonien kentälliset USA-ottelussa näet tästä linkistä