Mainos

Huhut liikkeellä - Tekeekö Apple keljusti Nokian suurena päivänä?

Teknologiamaailmasta ei todellakaan puutu draaman elementtejä ja uusin huhu on tästä jälleen hyvä esimerkki.

Current Editorials -julkaisun saamien tietojen mukaan Apple olisi julkistamassa uuden iPad-tablettinsa kahden viikon päästä tiistaina, eli 22.10.

Mielenkiintoiseksi kyseisen julkistuspäivän tekee se, että Nokian on määrä julkistaa omia uutuustuotteitansa samana päivänä. Nokia järjestää julkistustilaisuudessa Abu Dhabissa.

Nokialta on odotettu mm. suurella kuuden tuuman näytöllä varustettua Lumia 1520 -mobiililaitetta. Julkistusten joukossa saattaa olla myös odotettu Lumia 2520, joka on Windows RT -pohjainen tabletkone. Kyseessä onkin varsin suuri päivä Nokialle.

Applen julkistustilaisuus samana päivänä ryöstäisi ikävällä tavalla parrasvaloja Nokialta, sillä iPad-julkistukset ovat tunnetusti saaneet valtavasti huomiota osakseen.

AllThingsD-sivustolla huomautetaan, että myös Microsoftin uuden Surface 2 -tabletkoneen myynti käynnistyy Yhdysvalloissa samana päivänä.

Viidennen sukupolven iPadin odotetaan olevan aiempaa ohuempi ja kevyempi ja siinä uskotaan olevan paranneltu kamera. Laitteessa uskotaan olevan Applen uusi 64-bittinen A7-prosessori.

Toisen sukupolven iPad minissä puolestaan uskotaan olevan retina-näyttö.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, tuleeko uutuustabletteihin samanlainen sormenjäkitunnistin kuin uudessa iPhone 5s -puhelimessa

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.