Huhut kertovat: Avioituva julkkispari tappelee rahasta!

Kate Hudson ja Matthew Bellamy ovat olleet julkisuudessa lähiaikoina kihlauksensa ja kesäkuussa syntyvän lapsensa takia. Nyt julkkisparin huhutaan tappelevan avioehdosta.

People-lehden mukaan tuleva äiti Kate Hudson järjesti sunnuntaina vauvakutsut 80 ystävälleen. Juhliin osallistuivat muun muassa näyttelijä Courtney Cox ja stylisti Rachel Zoe. Edellisenä iltana Hudson ja hänen kihlattunsa, Muse-laulaja Matthew Bellamy, edustivat hyväntekeväisyystilaisuudessa.

– Kate säteili ja näytti upealta. Hän ja Matt pysyivät lähekkäin koko illan ja näyttivät onnellisilta yhdessä, lähde kertoo.

Suhde ongelmissa?

Toisen lehden mukaan Hudsonin ja Bellamyn parisuhde on koetuksella tulevien häiden takia. Star Magazinen mukaan julkkispari tappelee lähes kaiken aikaa.

– Kate ja Matt riitelevät raha-asioista ja se voi tuhota heidän avioliittoaikeensa. Heidän suhteensa oli paljon parempi ennen kihlausta.

Huhun mukaan varakkaampi Hudson vaatii tiukkaa avioehtoa, mikä ei sovi sulholle.

– Matt saisi vain tietyn määrän rahaa vuosittain. Jos hän pettäisi, hän menettäisi kaiken. Jos Kate pettäisi, ei tapahtuisi mitään, lähde kertoo.

– Avioehdosta tappeleminen on pilannut koko kokemuksen. Voi olla, ettei Matt mene lainkaan naimisiin tai kenties he eroavat.


MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: Celebitchy, People, Star Magazine

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja