Huhujen kohteena oleva F1-kuski bongattiin Red Bull -pomon seurassa – kiinnostus heräsi heti

Formula 1 -maailma rakastaa spekulaatioita ja huhuja. Media sai tuoreeltaan vettä myllyynsä, kun Racing Pointin tämän kauden jälkeen jättävä Sergio Pérez bongattiin keskustelemassa Red Bullin neuvonantaja Helmut Markon kanssa Bahrainin varikolla.

Pérez linjasi viime viikolla, että hän joko korvaa Alexander Albonin Red Bullilla tai pitää sapattivuoden. Kun Canal Plus huomasi Pérezin keskustelemassa lauantaina Red Bullin Markon kanssa, Pérez joutui heti vastailemaan, mistä oli kyse.

– Minä vain sanoin hei. Emme puhuneet mistään muusta, Pérez kommentoi GrandPX.newsin mukaan.

– Kuten he ovat sanoneet, he tulevat päättämään Abu Dhabissa, meksikolainen lisäsi.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner sanoi aiemmin Bahrainissa, että Albonilla on kaksi kisaa aikaa osoittaa, että hän ansaitsee jatkoa ensi vuodeksi. Tätä sesonkia on jäljellä enää tänään Bahrainissa ajettava Sakhirin kisa ja ensi viikonlopun Abu Dhabin GP.

Albon on jäänyt tällä kaudella monina viikonloppuina kauas Red Bull -tähti Max Verstappenin suorituksista, eikä hänen jatkonsa ole varmaa.

Moni sen sijaan näkisi vakaita otteita Racing Pointilla esittäneen Pérezin vielä mielellään F1-sarjassa. Hän joutuu tekemään Aston Martiniksi nimeään muuttavassa tallissa tilaa Ferrarilta siirtyvälle Sebastian Vettelille.


Lue myös:

    Uusimmat