Horoskoopit paljastavat: Millainen ruoka sopii juuri sinulle? Katso!

Uskaltaisitko sinä valita ravintolasi ja ruokasi pelkästään tähtimerkkien perusteella?

Usko tai älä: Astrologisella tähtikartalla voi olla vaikutusta siihen, millaisesta ruoasta ja ruokaan liittyvästä ympäristöstä pidät. Horoskoopit ovat monille ihmisille lähinnä harmitonta ja leikkimielistä huvia, mutta joskus niissä voi kuitenkin piillä ainakin pienen pieni totuuden siemen. Vai mitä mieltä itse olet? Lue kuuluisan astrologin Susan Millerin suositukset ravintoloista ja ruoasta horoskooppimerkin mukaan ja katso, pitävätkö ne paikkansa sinun kohdallasi!

Lue myös:

Vesimies 20.1.-19.2.

Tämä tähtimerkki pitää ravintoloista, jotka ovat teknologian ja gastronomian parhaimmistoa. Vesimies onkin teknologian, elektroniikan ja tieteen tähtimerkki. Siispä Vesimies pitääkin ruoasta, jossa on jollain tavalla myös tekninen puoli. Ruoan ei välttämättä tarvitse olla innovatiivista, mutta Vesimies pitää esimerkiksi erikoisista ravintolapaikoista. Tämä voi tarkoittaa ruokakärryjä, pop-up –ravintoloita tai paikkoja, joissa ruoka tilataan iPadin avulla. Vesimiehet eivät kuitenkaan kaipaa pelkästään hulluttelua. He ovat vain iloisia, jos joku vie heidät ulos ja pois tietokoneen ja iPhonen ääreltä.

Kalat 20.2.-20.3.

Tämä tähtimerkki pitää ravintoloista, jotka eivät häiritse liikaa hyvää keskustelua. Kalat etsivät romantiikkaa, joten itse ravintola ei ole koskaan se tärkein tekijä, vaan seura. Kalat arvostavatkin siis hiljaista ravintolaa, jossa ei ole ruuhkaa. Myöskään ruoat eivät saa häiritä keskustelua. Kaloilla on herkät ruoansulatusjärjestelmät, joten ruoka ei saa olla liian hullua. Kalat pitävät yleensä ruoista, jotka ovat keskittyneet veteen. Merenelävät ovat siis Kalojen juttu.

Oinas 21.3.-19.4.

Tämä tähtimerkki pitää ravintoloista, jotka ovat energisiä ja tarjoavat jonkinlaisen seikkailun. Ravintola saa olla hieman meluisakin. Moni Oinas pitää lihasta ateriallaan.

– Oinaan metalli on rauta, joten moni oinas pitää verisestä lihasta. Elementti on puolestaan tuli, joten Oinas pitää myös grillaamisesta, Miller selittää.

Kun Oinas pitää juhlat, haluaa hän olla useimmiten huomion keskipisteenä. Miller ehdottaakin Oinaille omia kesäisiä grillibileitä.

Härkä 20.4.-20.5.

Tämä tähtimerkki pitää ravintoloista, jotka ovat kalliita, ja joissa on hyvät viinilistat. Härkä on Millerin mukaan tähtimerkeistä kaikista aistillisin, eli Härkä maistaa kaiken ruoan suurella intensiteetillä. Ruoka ei kuitenkaan saa olla makujen sekamelska. Jälkiruoissa Härkä haluaa kuitenkin hieman hullutella, varsinkin jos ne sisältävät suklaata. Härkä yhdistyykin suklaaseen tähtimerkeistä kaikista vahvimmin.

Kaksoset 21.5.-20.6.

Tämä tähtimerkki pitää ravintoloista, jotka eivät tylsistytä liian raskailla ruoilla. Kaksonen rakastaakin pieniä ja keveitä annoksia, kuten tapaksia. Ei siis raskaita kastikkeita tai turhan koukeroisia aterioita, vaan mahdollisimman yksinkertaista ja kevyttä.

Rapu 21.6.- 22.7.

Tämä tähtimerkki pitää ravintoloista, jotka muistuttavat häntä omasta kodista. Ravut tuntevat olonsa mukavaksi, kun he saavat syödä ruokaa, joka maistuu äidin tekemältä. Joillekin tämä tarkoittaa makaronilaatikkoa ja paistia, kun toiset ovat tottuneet sushiin ja sorbetteihin. Ravut eivät pidä liian tyylitellystä tai modernista sisustuksesta. Ravut eivät myöskään yleensä halua valita ravintolaa itse, mutta jos he valitsevat, niin he tarvitsevat paljon vakuuttelua siitä, että he ovat tehneet oikean valinnan.

Leijona 23.7.-22.8.

Tämä tähtimerkki pitää ravintoloista, jotka saavat olon tuntumaan filmitähdeltä. Parasta olisikin, jos paikalla olisi oikeita filmitähtiä. Monessa tapauksessa tämä tarkoittaakin kallista ruokaa. Mutta ei samalla tavalla kallista kuin härkä ja kauris halajavat. Leijona haluaa itselleen ennen kaikkea hyviä muistoja. Ruoka voi olla täyteläistä tai kevyttä, mutta mikä tahansa maahantuotu tai kohtuuton ruoka tekee Leijonan tunnelmasta paremman.

– Leijona haluaa illallisen olevan erityinen tapahtuma, eikä pelkästään yksi ilta ulkona.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Tämä tähtimerkki pitää ravintoloista, jotka eivät pilaa hyvää dieettiä.

– Puolet neitsyistä on kasvissyöjiä ja toinen puolisko syö sushia, Miller vitsailee.

Neitsyet ovat siis erittäin valikoivia, joten heille sopii parhaiten ravintolat, joissa tarjoillaan paljon kasviksia sekä luomu- ja lähiruokaa. Neitsyet myös yleensä huomauttavat, jos heidän ystävänsä syömistottumukset eivät miellytä.

Vaaka 23.9.-23.10.

Tämä tähtimerkki pitää ravintoloista, jotka ovat ”kuuminta hottia” kaupungissa. Vaaka on Millerin mukaan käsikirjoittajien, kirjailijoiden ja sosiaalisen median parissa työskentelevien horoskooppimerkki. Vaaka haluaa ravintolaan, joka on juuri nyt trendikäs. Vaaka pitää myös tahrattoman puhtaista tiloista ja huumaavaan hienoista aterioista. Vaaka ei kuitenkaan halua liikaa muodollisuuksia, vaan voi vallan hyvin käydä tuplatreffeillä ja maistaa ruokaa kaverin lautaselta.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Tämä tähtimerkki pitää ravintoloista, jonka "seinillä ei ole korvia". Skorpionit arvostavat siis yksityisyyttä ja heidän suurin pelkonsa on, että heidät tunnistetaan tai että heitä salakuunnellaan. Skorpionit eivät kuitenkaan halua halpaan ja nuhjuiseen paikkaan. Skorpionit rakastavat laittautumista, mutta ravintolan pitää olla pimeä. Parasta olisikin, jos skorpioni saisi oman yksityishuoneen ravintolasta. Skorpionit pitävät yleensä pihviravintoloista ja pihvin kanssa maistuu punaviini.

Jousimies 23.11.-21.12.

Tämä tähtimerkki pitää ravintoloista, jotka ovat aidosti kansainvälisiä. Jousimiehet rakastavat vaihtelua ja pitävätkin paljon matkustamisesta. Ruoassa pitää olla mukana hieman jännitystä ja Jousimies halajaakin syömään ”kaupungin autenttisimpaan nepalilaiseen”. Koska Jousimiehet ovat maailmanmatkaajia, he maistavat ja arvostavat eroa aidon ja tekemällä tehdyn ruoan välillä. Ravintolan ei siis tarvitse olla hieno, kunhan ruoka on hyvää. Paras paikka Jousimiehelle onkin jonkinlainen ruokafestivaali.

Kauris 22.12.-19.1.

Tämä tähtimerkki haluaa ravintolaan, jossa olo tuntuu mahdollisimman vauraalta. Kauriit eivät välttämättä kaipaa fantastista ruokaa, mutta he haluavat sosiaalista näkyvyyttä ja turvan tuntua. Kauriit haluavatkin syödä mieluiten paikoissa, jotka suorastaan huutavat ”minä tein sen!”. Paras paikka Kauriille onkin arkkitehtuurisesti upea golfklubi. Myös mikä tahansa historiallisesti merkittävä ravintola kelpaa Kauriille.

Petra Kiiski/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja