Hoikkuus ei ole Kelly Osbournelle itsestäänselvyys

Parikymmentä kiloa laihduttanut Kelly Osbourne näyttäytyi viikonloppuna upeana Emmy Awards -juhlassa Los Angelesissa. Hoikkuus ei ole Osbournelle itsestäänselvyys. Tähti kertoo, kuinka huonosti häntä kohdeltiin, kun kiloja oli enemmän.

Laulaja Kelly Osbourne esiintyi edukseen Los Angelesissa järjestetyssä Emmy-juhlassa viikonloppuna. Tähti suorastaan hehkui poseeratessaan punaisella matolla Tony Wardin suunnittelemassa mustassa juhla-asussa.

Osbourne oli värjännyt hiuksensa takaisin vaaleiksi. Hän joutui vastikään sävyttämään kutrinsa vaaleanvioleteiksi Should Have Been Romeo -elokuvarooliaan varten.

Kelly Osbourne, Kuva: Getty Images, Frazer Harrison

Nuoren tähden paino on jojoillut vuosien varrella. Hän on painanut miltein 80 kiloa, mutta sai pudotettua parikymmentä kiloa osallistuttuaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Osbourne on kertonut, että kisaan osallistuminen oli hänen elämänsä paras päätös.

– Olen muuttanut ruokailutottumukseni täydellisesti, hän paljastaa.

Tähti kertoo, että hän syö nykyään ennen nukkumaanmenoaan jotakin pientä, mikä ei sisällä hiilihydraatteja tai sokeria. Tämä pitää Osbournen mukaan aineenvaihdunnan käynnissä.

Osbourne on kertonut, että elämä ylipainoisena oli kaikkea muuta kuin mukavaa.

– Vaikein hetki oli, kun joku teini-ikäinen huusi minulle autostaan, "sinä olet läski!", Osbourne muistelee.

Nuori nainen meni tämän jälkeen vanhempiensa luokse ja valitti, että haluaisi mieluummin tulla kutsutuksi rumaksi kuin lihavaksi. Huumeongelmastakin kärsinyt tähti ihmettelee, miksi häntä kohdeltiin paremmin jopa silloin, kun hän oli raivopäinen huumeriippuvainen.

Pikkukuva suurenee klikkaamalla!



Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat