HJK-timantti siirtymässä Norjan huippuseuraan

HJK:n Roni Peiponen on lähellä siirtoa Norjan hallitsevan mestarin Molden riveihin.

Helsinkiläisjoukkueen lupaava puolustaja ei ole vielä allekirjoittanut sopimusta maineikkaan norjalaisseuran kanssa. Mikäli seurat pääsevät siirtoon liittyvistä ehdoista sopuun, on sopimuksen yksityiskohdat tarkoitus hioa kuntoon nopeasti.

Peiponen on noussut kuluvan kauden aikana ennakkoluulottomilla peliesityksillään suomalaisen jalkapalloväen huulille hieman yllättäen.

Aiemmin laiturina urallaan pelannut 18-vuotias nuorukainen osoitti esimerkiksi elokuun alussa harjoitusottelussa Valioliigassa pelaavaa Liverpoolia vastaan, että pelirohkeutta ja kylmäpäisyyttä löytyy jo rutkasti.

Sebastian Sorsan kärsiessä viime aikoina loukkaantumisista, on Peiponen on napannut oikean laitapuolustajan ruudun itselleen Klubin avausryhmityksestä. Malminkartanon Pedon kasvatti on kiintoisa tulevaisuuden nimi Huuhkajienkin kokoonpanoakin silmällä pitäen.

Peiponen on pelannut kaikkiaan 35 ottelua Suomen poikamaajoukkueissa. 180-senttinen helsinkiläisestä tulisi siirron myötä Molden toinen suomalaispelaaja. Norjalaisryhmässä pelaa entuudesaan Huuhkajien vakiokokoonpanoon kuuluva toppari Joona Toivio. Molde ylsi tällä kaudella Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen asti. 

Lue myös:

    Uusimmat