HJK raapi vihdoin voiton – Radulovic kiipesi maalipörssin kärkipaikalle

Veikkausliigassa pelattiin keskiviikkona viiden ottelun kierros. HJK palasi voittokantaan ja Bojan Radulovic nousi maalipörssin kärkeen.

Kärkijoukkue KuPS nappasi 1–0-kotivoiton AC Oulusta Urho Nissilän toisella peliminuutilla tekemällä maalilla. Nissilällä oli helppo työ viimeistellä oululaisvieraiden puolustushölmöilyn jälkeen.

KuPS on 25 sarjapisteessä, kun toisena olevalla HJK:lla on kaksi pistettä vähemmän. Sarjakolmonen SJK on jäänyt helsinkiläisistä kaksi pistettä, mutta sillä on HJK:ta ja KuPSia kolme ottelua vähemmän pelattuna.

HJK väänsi 2–1-vierasvoiton FC Lahdesta kahdella Bojan Radulovicin toisen puoliajan osumalla. Radulovic on tehnyt tällä kaudella jo kahdeksan liigamaalia. Hän nousi maalipörssin kärkeen ohi AC Oulun Ashley Coffeyn

Julius Tauriainen laukoi FC Lahden ottelun alussa johtoon. Radulovic tasoitti ottelun toisella puoliajalla pukkaamalla pallon verkon perukoille. Voitto-osuman hän laukoi rangaistuspotkusta. HJK palasi samalla voittojen tielle, sillä joukkue oli jäänyt kolmessa edellisessä liigaottelussaan tasapeliin.

Keskiviikon muissa kamppailuissa Haka pelasi Ilvestä vastaan 1–1-kotitasapelin, Honka voitti kotonaan IFK Mariehamnin 2–1 ja Inter voitti kotonaan KTP:n 2–1.

Seydine N'Diaye vei Ilveksen avauspuoliajalla johtoon, ja Juan Lescano toi Hakan toisella jaksolla tasoihin.

Riku Sjöroos viimeisteli toisella peliminuutilla IFK Mariehamnin johto-osuman, mutta Ville Koski ja Clesio nostivat kotijoukkue Hongan vielä avauspuoliajalla johtoon. IFK Mariehamnin Mikko Sumusalo lensi avauspuoliajan lopussa suihkuun.

Darren Smith vei Interin avauspuoliajalla johtoon, ja Mikael Almen lisäsi vapaapotkusta turkulaisten karkumatkaa toisen puoliajan alkupuolella. Vapaapotku tuomittiin Miska Rautiolan kaadettua Bismark Ampofon punaisen kortin arvoisesti. Matias Paavolan kavennus jäi KTP:lle laihaksi lohduksi.