HJK:n europelien liput riistettiin käsistä! AS Roma -ottelu myytiin loppuun minuuteissa

3:25
Katso! HJK varmisti Malik Abubakarin maalilla paikan Eurooppa-liigan lohkovaiheessa

HJK:n Eurooppa-liigan lohkovaiheen kotiottelut myytiin loppuun tunnissa. AS Roma -ottelun liput vietiin käsistä minuuteissa.

Helsingin Jalkapalloklubin kotiottelut Eurooppa-liigan lohkovaiheessa ovat käytännössä loppuunmyytyjä. Maanantaina avautunut lippukauppa kävi vilkkaana, sillä etenkin ottelut suurseura AS Romaa ja espanjalaista Real Betisiä vastaan kiinnostivat lipunostajia.

HJK:n viestintäpäällikön Pekka Mäntylän mukaan Roma-ottelun liput myytiin minuuteissa, ja ensi viikon torstaina pelattava Betis-ottelu oli loppuunmyyty noin puolessa tunnissa.

Ottelu bulgarialaisseura Ludogoretsia vastaan myytiin sekin loppuun tunnin sisällä virtuaalisen lippuluukun avauduttua.

HJK:n kausikorttilaiset ja HJK ry:n jäsenet saivat ostaa lippuja ennakkoon viime viikolla, joten esimerkiksi Roma-ottelun lipuista jo puolet oli myyty ennen maanantaita.

Mäntylä kertoo, että vip-lippuja on tulossa myyntiin vielä myöhemmin tällä viikolla, ja lisäksi Uefan kiintiöistä saattaa vapautua katsojapaikkoja vapaille markkinoille.

Lisäksi vieraskannattajille on automaattisesti allokoitu viisi prosenttia Töölön stadionin kapasiteetista, joten on mahdollista, että myös esimerkiksi Betisin kiintiöstä voi vapautua lippuja myytäväksi.

Sponsorinimellä Bolt Arena tunnetun Töölön stadionin kapasiteetti on korkeimmillaan 10 770, mutta Uefan otteluissa lukema on oletettavasti hieman alhaisempi.

HJK ilmoitti jo hyvissä ajoin, ettei Eurooppa-liigan otteluita viedä Olympiastadionille.

– Emme missään tapauksessa hylkäisi urheilullista ja henkistä kotikenttäämme Bolt Arenaa. Se olisi älyttömän tyhmä teko monella tapaa. Myöskään peruslippujen hintoihin ei ole, vastustajista riippumatta, luvassa merkittäviä korotuksia viime syksyn lohkovaiheeseen verrattuna, toimitusjohtaja Aki Riihilahti selvitti seuran tiedotteessa aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja