Hitti vai huti: Jenni Vartiainen esiintyi festivaaleilla kirkkaankeltaisessa pitsihaalarissa

Suomalainen popmusiikin ykkösnimi, kuvankaunis Jenni Vartiainen esiintyi viikonloppuna Provinssirockissa Seinäjoella. Nainen nähtiin päälavalla kirkkaankeltaisessa pitsihaalarissa, jättimäisessä lierihatussa ja raitajakussa. Pukiko asu mielestäsi Vartiaista?

Poptähti Jenni Vartiainen nähtiin Seinäjoen Provinssirockissa päälavalla iltapäivällä. Varhaisesta ajankohdasta huolimatta hiekkakenttä oli täynnä faneja ja innokkaita kuulijoita. Vartiainen otti yleisön omakseen pirteällä jutustetulla ja vitsikkäillä välijuonnoilla. Tähti bongaili hänelle omistettuja viestejä fanien kylteistä ja vastasi niihin. Eräs fani toivoi Vartiaista sänkyynsä, toinen taas halusi tähden jatkoille.

Yleisön keskuudessa kuultiin kuitenkin hämmentyneitä kuiskutuksia tähden asusta. Laulajatar oli valinnut ylleen kirkkaankeltaisen löysän pitsihaalarin, joka oli kursittu vyötäröltä kokoon ruskealla vyöllä. Keikan alussa hän oli kruunannut asunsa vielä mustavalkoraitaisella jakulla ja jättimäisellä, osittain kasvot peittävällä lierihatulla.

Jenni Vartiainen on tunnettu tyylikkyydestään ja saanut paljon kiitosta upeista esiintymisasuista ja persoonallisesta tyylistään.

Mitä mieltä olet Vartiaisen asusta Provinssirockissa: pukiko se tähteä?


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Helmi, Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat