Historiallinen yhteisesiintyminen! Abban jäsenet poseerasivat ensimmäistä kertaa 40 vuoteen yhdessä punaisella matolla

Abba tekee paluun 8:43
Abban paluu 40 vuoden jälkeen sykähdytti ympäri maailmaa.

Yhtyeen nimeä kantava Abba Arena avattiin Lontoossa.

Viime syksynä paluun tehnyt ikoninen ruotsalaisyhtye Abba poseerasi punaisella matolla Lontoossa omaa nimeään kantavan Abba Arenan -julkistustilaisuudessa.

Yhtye paljasti viime syksynä valmistelleensa jo vuosia hologrammiesiintymistä, jota voi päästä katsomaan vain nimenomaan kyseisellä areenalla.

Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog ja Björn Ulvaeus hymyilivät kameroille, kun he poseerasivat yhdessä ennen odotetun hologrammikeikkansa alkamista.

Yllätyksenä voidaan pitää muun muassa sitä, että myös perustavanlaatuisesta lentopelosta kärsivä Fältskog oli saapunut paikalle. Hän on niin ikää vältellyt julkisuutta jo vuosikymmenien ajan.

– On mahtavaa nähdä kaikki englantilaiset fanit, hän kommentoi medialle.

Tukholmassa sijaitsee niin ikää Abba-museo, joka avattiin vuonna 2013.

Yhtyeen odotetussa konsertissa esiintyivät tähtien hologrammiversiot, jotka esittävät ikonisia kappaleitaan ​​10-henkisen livebändin kanssa.

Benny myönsi, että hän odotti itkevänsä konsertin aikana.

– Ehdottomasti, koko ajan, hän sanoi.

Abba nousi maailmanlaajuiseen menestykseen voitettuaan vuoden 1974 Euroviisut kappaleellaan Waterloo. He ovat sittemmin myyneet yli 400 miljoonaa albumia ja singleä, joista kuuluisimpia ovat muun muassa Dancing Queen, Gimme a man (after midnight) ja Mamma Mia. Yhtye ilmoitti vuonna 1982 jäävänsä tauolle, jonka jälkeen he eivät ole esiintyneet yhdessä lainkaan.

Katso erikoishaastattelu alla olevalta videolta!

Björn Ulvaeus TV4:lle:"En ollut ikinä ajatellut tätä mahdollisuutta"– katso erikoishaastattelu ABBA-yhtyeen paluusta! 2:47


Lue myös:

    Uusimmat